Stara Gwardia
![]() |
|
Dziewczęta, przyszedł mi do głowy pomysł. Ale nie wiem, co Wy o tym sądzicie. Oprócz szycia uwielbiam czytać. I czytam dużo. Biorę też udział w wyzwaniach czytelniczych. I tak mi przyszło do głowy, że my również mogłybyśmy podjąć się takiego wyzwania. Rzecz polegałby na tym, żeby w określonym czasie uszyć coś na temat. Mam nawet pomysł na temat takiego wyzwania, ale nie wiem, co Wy o tym sądzicie. Dlatego poczekam na Waszą opinię. Co o tym myślicie?
|
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
dobry pomysl ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
można spróbować
![]() |
|
fajny pomysł ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Roksanitko, Melanio i Changelo, widzę że Wam też sie podoba ten pomysł, ale dla nas czterech nie opłaca sie tego robić. Pozdrawiam Was serdecznie
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
nie poddawaj się ![]() jak zaczniesz to inni też się włączą pozdrawiam ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Oczywiscie ze fajny pomysl.
Ja akurat rozumiem Ciebie, bo sama kocham czytac! Tylko ost cos mam strasznego lenia na szycie, chyba widac to zresztą po tym, co sie dzieje u mnie na blogu ,a raczej co sie nie dzieje... Edit; ale jak będzie jakas akcja, to moze jakos sie wreszcie zmobilizuje ![]() --- Ostatnio edytowane 2012-12-15 11:00:34 przez monikowo --- ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
No dobrze a co byłoby do uszycia?? Błagam... tylko nie płaszcz zimowy ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Changelo, miałaś rację. Dlatego pomyślałam nad tym. I napisałam o wyzwaniu na moim blogu.
http://manuskrypt1.blox.pl/2012/12/Teczowe-Wyzwanie.html |
|
Stara Gwardia
|
|
Fajny pomysł. Po świątecznych szaleństwach, na odzyskanie energii i wigoru coś do uszycia extra.
A co do czytania? ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.