Wersja do druku

Świeżynek
Witam
Moją pasją też jest szycie :) Ale głównie małych form, ostatni rok to praca nad popularnymi Tldami -ich modyfikowane i eksperymentowanie z nowymi formami. Teraz jest własnie niezwykły czas -ponieważ "pławię" się w świątecznych ozdobach :)
Chętnych zapraszma namoj Fp na Facebooku
http://pl-pl.facebook.com/pages/TildaProduction/245891062094692

--- Ostatnio edytowane 2012-12-13 08:26:41 przez TildaProduction ---

Załączone obrazy

Obrazy zostały zmienione. Kliknij przycisk 'Opublikuj' aby zapisać te zmiany!
Administrator
witaj!
O rety lubię tildy a jeśli są tak pięknie i starannie wykonane jak Twoje to aż miło patrzeć :) Piękne, urozmaicone, przemyślane.

* Susanna szyje - mój blog :)

Stara Gwardia
Witaj!

Śliczne prace! Podziwiam! Mnie sie udało wyprodukować jednego królika i chyba jednak wolę patchwork (zawsze to trochę większe kawałki i nie trzeba wywijać i wypychać;))
Cześć,

Prace naprawdę śliczne i precyzyjnie wykończone.
Dzięki, to prawda że trzeba się przy tych maleństwach nagimnastykować, wywijanie jest problematyczne a i wypychanie nie najłatwiejsze, ale wiecie -efekt wynagradza wszystko, tak jak uśmiech obdarowanego :)
Administrator
To fakt - uśmeich obdarowanego bezcenny. Ja niemniej nie mam do tych maleństw cierpliwości ;)

* Susanna szyje - mój blog :)

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.