Świeżynek
![]() |
|
Witam
Moją pasją też jest szycie ![]() ![]() Chętnych zapraszma namoj Fp na Facebooku http://pl-pl.facebook.com/pages/TildaProduction/245891062094692 --- Ostatnio edytowane 2012-12-13 08:26:41 przez TildaProduction --- |
|
Administrator
![]() |
|
witaj!
O rety lubię tildy a jeśli są tak pięknie i starannie wykonane jak Twoje to aż miło patrzeć ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Witaj!
Śliczne prace! Podziwiam! Mnie sie udało wyprodukować jednego królika i chyba jednak wolę patchwork (zawsze to trochę większe kawałki i nie trzeba wywijać i wypychać ![]() ________________________________________________________
Porządek powinien brać przykład z bałaganu i robić się sam. |
|
Stara Gwardia
|
|
Cześć,
Prace naprawdę śliczne i precyzyjnie wykończone. ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Dzięki, to prawda że trzeba się przy tych maleństwach nagimnastykować, wywijanie jest problematyczne a i wypychanie nie najłatwiejsze, ale wiecie -efekt wynagradza wszystko, tak jak uśmiech obdarowanego
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
To fakt - uśmeich obdarowanego bezcenny. Ja niemniej nie mam do tych maleństw cierpliwości ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.