Stały Bywalec
![]() |
|
lubię cytaty i powiedzenia i chciałam wam przedstawic jeden taki,który bardzo pasuje do rzeczy które tu się wyprawiają ![]() "Wizja bez działania to marzenie" ________________________________________________________
szycieeli |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Śliczne serwetki
![]() ![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
chodzi o to że jak nie zaczniemy działać czyli szyć, dziać itp wszystkie nasze"projekty" zostaną w sferze marzeń .A wtedy jak ktoś miałby je zobaczyć podziwiać ![]() Trzeba marzenia realizować ![]() ________________________________________________________
szycieeli |
|
Stara Gwardia
|
|
przepiękne serwety, prawdziwy majstersztyk. ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
dziękuję dla mnie to łatwe się wydaje nauczyła mnie mama jak miałam gdzieś ok 10 lat zrobiłam serwetki i takie dziane uchwyty do szkalanek do herbaty
Podziwiam osoby które dzieją takie serwety na drutach albo potrafią te frywolitki robić ,dla mnie to za trudne --- Ostatnio edytowane 2013-01-03 21:34:09 przez szycieeli --- ________________________________________________________
szycieeli |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Aha bo tak na dwa sposoby przynajmniej można to rozumieć
![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
a durugi sposób to jaki? ![]() ________________________________________________________
szycieeli |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
![]() --- Ostatnio edytowane 2013-01-04 13:11:29 przez szycieeli --- ________________________________________________________
szycieeli |
|
Zaaklimatyzowany
|
|
Śliczne ![]() ![]() ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.