Świeżynek
![]() |
|
Kupiłem spodnie materiałowe, to znaczy wysłał mi kumpel, bo u mnie w mieście nie ma centrum handlowego. Wszystko fajnie, jednakże są bardzo.. za szerokie. Chcę dać je dla babci, ale zanim jej zawracać głowę, poradzę się was. Czy mając 40cm szerokości (80cm obwodu), da się zwęzić spodnie z 88cm obwodu (44cm szerokości) do tych 40cm (80cm obwodu)?
Pozdrawiam, maciej24. |
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
sie da ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
A czy nie jest to trudno zrobić? W sumie 8 cm to sporo, będzie widać że są zwężone? I czy później będzie można tak jakby je odwęzić?
|
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
yhy
jak maja szyty pasek na srodku tylu ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Nie wiem o jaki pasek chodzi, więc wrzucam zdjęcia.
|
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
aha
myslalam,ze to spodnie garniturowe ale te tez sie da-tylko ze bokami,niestety kieszen sie zmniejszy a nie da sie wymienic spodni? ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Kieszeń ważna nie jest, byleby wszedł telefon i klucze ewentualnie. Wymienić się teoretycznie da. Ale problem jest taki, że nie ma na mnie rozmiarów. Jestem bardzo wysoki (183cm wzrostu) a ważę 55kg. Dlatego nie ma rozmiarów kompletnie. A to był najmniejszy rozmiar, tzn. był mniejszy ale ważne żeby miał z 110cm długości bo inaczej za krótkie by były.
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
można też po troszeczku zebrać z środka tyłu tj. żeby nie próć szwa po kroku( bo ciężko jest dopasować tą nitkę na stebnówce) dodac jeszcze jedną bardzo małą bo 1 cm zaszewkę a resztę po boku.Komurka wejdzie ![]() 2 wyjście to spróć całą stębnówkę po kroku i też tam zebrać-lepij zawsze zrobić nową stębnówkę niż sztukować innym kolorkiem ________________________________________________________
szycieeli |
|
Świeżynek
![]() |
|
A z nogawkami? 2-3 cm nie będzie problemu?
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.