Stara Gwardia
![]() |
|
Chciałabym kupić, a nie wiem jak szukać - może coś doradzicie...
Zapięcie widziałam w sklepie przy żakiecie. Wyglądało jak haftka, tylko taka "kańciasta" przez co można było ją zatrzasnąć i się samo nie rozpinało ![]() Tutaj żakiecik i jest pokazane to zapięcie, ale kiepsko widoczne. http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/product.html#!/Kobiety//Kolekcja/Żakiety&kostiumy/95296/1 Jakieś pomysły jak to nazwać i jak szukać? Bo pójdę do pasmanterii to znowu babki oczy będą wytrzeszczać ![]() --- Ostatnio edytowane 2013-01-04 19:27:57 przez imp18 --- --- Ostatnio edytowane 2013-01-04 19:28:25 przez imp18 --- |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
możesz dać jakieś zdjęcie tego bo nie wiem o co chodzi ( strona się nie otwiera ) ________________________________________________________
szycieeli |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
a moze coś takiego? ________________________________________________________
szycieeli |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Poprawiłam linka
![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
ah widzę to jest poprostu taka haftka tylko kształt ma inny niż te tradycyjne dostępne u nas.Takie fajne zapięcia można czasem znależć w ciszkach z ciuchlandu ale to straszna kopalnia ![]() Jak znaję coś w necie dam znak ________________________________________________________
szycieeli |
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
To jest fajne ale raczej do biżuterii na ubtanie problem by był z doszyciem tegoBo jak widać trzeba to nanizać na nitkę ________________________________________________________
szycieeli |
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
![]() |
|
szycieeli - taaaak to chyba takie
![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.