Świeżynek
![]() |
|
Witam,
Moja przygoda z szyciem zaczęła się 24.12.2012 r. Wtedy to dostałam pod choinkę maszynę do szycia Łucznik 451. Mam sporo chęci, więc zobaczymy jak szycie będzie mi szło. Moja mama ma taką samą maszynę, więc z jej obsługą jestem za Pan brat. Gorzej z techniką i doświadczeniem, ale to mam nadzieję przyjdzie z czasem. Na razie skróciłam jedną parę spodni, na prawdziwe szycie przgotowuje się psychicznie. Mam nadzieję, że znajdę tu wsparcie, pomoc i wszystkie potrzebne informacje. Pozdrawiam, Astarte --- Ostatnio edytowane 2013-01-07 21:47:15 przez Astarte --- |
|
Świeżynek
![]() |
|
Witaj
![]() moja przygoda zaczęła się dokładnie tego samego dnia ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Witamy nowe zapalone osóbki do szycia, rozwijajcie te umiejętność bo warto można tworzyć niesamowite rzeczy, a na tym forum na pewno znajdziecie wiece cennych rad ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Piękny prezent znalazłaś pod choinką - praktyczny i twórczy ![]() Życzę Ci aby nauka szycia przychodziła łatwo i nie była frustrująca ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
witaj ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
cześć ![]() ________________________________________________________
|