Świeżynek
![]() |
|
Witam,
Chciałam uszyć sobie niewielką kosmetyczkę do torebki. Koncepcję mam mniej więcej obmyśloną ![]() ![]() ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Ja kiedyś tez sobie sprawiłam kosmetyczkę to po prostu wstawiłam zwykłą podszewkę, a całość była tak wykonana że w każdej chwili mogłam wrzucić kosmetyczkę do automatu z praniem a tą pianką do paneli to nie wiem czy da się wyprać ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Hmm a może wszyć materiał jak na kurtki przeciwdeszczowe? jest sztywniejszy ale występuje w wielu wzorach i kolorach no i łatwo usunąć zabrudzenia wilgotną ściereczką. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
pomysł z materiałem na kurtki przeciwdeszczowe jest fajny, dziś udaję się na poszukiwania. Dzięki
![]() Magda: Jak szyłaś swoją kosmetyczkę to usztywniałaś ją czymś czy była tylko podszewka i materiał na wierzchu? A co do tej pianki pod panele to chciałam wszyć coś, żeby była sztywniejsza. Myślałam o ocieplinie, ale ponoć powinno się ją przepikować (moja wiedza w tym zakresie jest jeszcze niewielka ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Nie trzeba mieć stopki do pikowania żeby pikować... ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
czyli dobrze mówiłam... moją wiedza jest jeszcze baaardzo niewielka
![]() gdzieś tam przeczytałam, że jest taka stopka i automatycznie stwierdziłam, że to konieczność jeśli chce się pikować. Dziękuję Susanna ![]() |
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
wszyj cerate ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
miqsiaa to było wieki temu i nie śmiejcie się ale wierzch tej kosmetyczki był z weluru a miedzy podszewkę a wierzch wszyłam worek foliowy ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Zasłonki prysznicowe mają najfajniejsze wzorki ![]() Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Świeżynek
![]() |
|
oryginalnie
![]() ![]() cerata i zasłonka prysznicowa to też super pomysły, dziękuję Wam dziewczyny ![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.