|
Świeżynek
|
|
|
a teściowa jeszcze lepsza ja to mawia mój szwagier
zatem oficjalnie witam się ze wszystkimi na forum (rozumiem że większość to Panie Na wstępie chciałem podziękować za dotychczasowa lekturę na podstawie której wybór padł na Singer 4411 - od 5h jest z nami w domu (yes, yes, yes) Maszynę zakupiłem dla małżonki. Małżonka jest "zielona" w temacie szycia.. ale chęci w niej drzemią A wracając do teściowej - to wyuczona krawcowa, jednak mamusia zmęczona życiem jest i na nic nie ma już siły i chęci (chyba przede wszystkim chęci) tak więc jeszcze raz pozdrawiam Wszystkich użytkowników tego forum. |
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
|
Witam serdecznie Nie są tu tylko panie mamy też naszych rodzynków Którzy sypią pomysłami i dziełem swym jak z rekawa A jak Pan się dołączy jeszcze to będzie super ________________________________________________________
szycieeli |
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
|
a maszyna też jest super poczytałam sobie o niej i też bym taką kupiła gdybym nie miała swojej Frezjii ________________________________________________________
szycieeli |
|
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
|
witaj coraz wiecej Panow na forum do nas dolacza-i bardzo dobrze ________________________________________________________
|
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
|
Witamy!
Witamy Kacpra, małżonkę, teściową i szwagra Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
|
Witam!!!
|
|
|
Stara Gwardia