Stara Gwardia
![]() |
|
Sus a gdzie można będzie kupić te cudeńka? chętnie byśmy jeszcze kupując pomagały ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Przypuszczam, ze na imprezie z okazji 1 urodzin Antosi czyli 21 marca ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Czy ja też coś mogę uszyć???
Z chęcią pomogę ![]() Tylko moje możliwości są troche ograniczone bo za dużo nie potrafię ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
No jasne ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
W takim razie cos wymyśle...juz wszystko na Pani blogu wyczytałam tak wiec jestem w temacie
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Dziewczyny w sobotę przekazałam Wasze fanty Pani Justynie ![]() ![]() Nasze handmadowe przedmioty będę sprzedawane w czwartek 21 marca w Domu Kultury w Szczygłowicach - to dzień 1 urodzin Antosi, odbędzie się koncert i kiermasz ![]() A wszystkie nadesłane prace możecie zobaczyć na moim blogu -> KLIK Dziękuję za przyłączenie się do akcji ![]() ![]() ________________________________________________________
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.