Stara Gwardia
![]() |
|
Nie znalazłam na forum informacji, a wiem że Susanna chciała o tym napisać.
Wszystkie informacje są na blogu Susanny Każdy tutaj coś robi i w czymś jest dobry. Więc bierzmy się do roboty, udowadniacie cały czas że jesteście wspaniali (ilość poszewek ciągle rośnie)! Ogółem - wszystko co stworzymy zostanie sprzedane na imprezach poświęconych Antosi. Jeśli każdy coś uszyje/zrobi to pula wzrośnie, a każdy grosz tutaj się liczy. ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Dokładnie! Zachęcam do przyłączenia się do akcji zbierania fantów na rzecz Antosi ![]() W każdym razie akcja będzie trwała cały czas, przez najbliższe miesiące. A o samej Antosi możecie przeczytać na jej stronie -> antoninawieczorek.pl ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Zaczynają spływać fanty od osób, które zechciały przyłączyć się do akcji ![]() ![]() ![]() Jakie cuda-cudeńka ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Poszewkę uszyłam, ale trochę mi się dzień skomplikował... Wyślę w poniedziałek ![]() Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Administrator
![]() |
|
Spoko, spoko. Co się odwlecze... ![]() ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Hej wiem że późno się odzywam ale mam już coś dla Antosi ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Jakie piękne! Jestem zachwycona i jestem w szoku! Mój adres już masz ![]() ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Sus czy moja przesyłeczka już dotarła? ________________________________________________________
|
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Przesłałem niewielką kwota na konto Antosi. Zastanawiam się nad przekazaniem 1 % czy dla Antosi , czy dla funacji Animals, to jest problem !!!!!
|
|
Administrator
![]() |
|
Melanio dotarła - ślicznie dziękuję!! Boże ile tego!
W ogóle to cały czas spływają paczki z przedmiotami dla Antosi i jest już tego bardzo dużo ![]() ![]() ________________________________________________________
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.