Stara Gwardia
![]() |
|
Tak dawno mnie na forum nie było ze wypada sie przywitac drugi raz, a wiec czesc wszystkim starym i nowym forumowiczom, mam nadzieje ze sie na mnie nie gniewacie za tak niedostateczną obecność ale niestety ostatnio nie mam czasu na to aby posiedziec sobie na necie :P ________________________________________________________
porozmawiajmy o szyciu.
|
|
Administrator
![]() |
|
Hej reggi! Super, że znów jesteś na forum. Kope lat ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Yes of course, troche cięzko było, mam za sobą juz trzecią przeprowadzke mam nadzieje ze kolejna mnie nie czeka, problem mam taki ze na nowym miejscu niema zadnych sklepów z materiałam, a maszyna dalej czeka w polsce, jak byłam w polsce to miałam ją brac ze sobą ale jednak zdecydowałam ze ją kurierem wysle no a teraz mam tak mało miejsca że nawet nie mam jej gdzie postawic ![]() ________________________________________________________
porozmawiajmy o szyciu.
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
A mozna wiedzieć gdzie wyemigrowałas?
--- Ostatnio edytowane 2010-11-09 12:52:48 przez anettaart --- |
|
Administrator
![]() |
|
Kochana nie dziwię się, że załapałaś doła... współczuję, większość ludzi lubi uporządkowane życie i jakiś stały pobyt :/ ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Reggi nie martw się wszystko powolutku się ułoży zobaczysz.Głowa do góry!!!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Annettart obecnie od stycznia tego roku mieszkam w Wielkiej Brytanii.
Mam nadzieje że wszystki sie ułoży poki mam prace to jest nadzieja :P tutaj w Angli rozbawia mnie jedno o sklem z materiałam ciezko ale ide do tzw foundstore (sklep wszystko po funcie) i moge kupic 10 kawałkow filcu w róznych kolorach i romiarze A4 i to jest super ![]() ________________________________________________________
porozmawiajmy o szyciu.
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.