Stały Bywalec
|
|
Chyba najwyższy czas się pochwalić tym, co udało mi się uszyć. Sporo z tych rzeczy trafiło na mojego bloga z tutorialami. Spor już zdążyło wywędrować z mojej szafy, a niektóre to moje ulubione części garderoby.
Chwalenie zaczynam od moich ulubionych sukienek i trochę letniego klimatu ![]() --- Ostatnio edytowane 2013-01-16 22:13:16 przez Agnieszka --- ________________________________________________________
Moda w praktyce - senczyna.com |
|
Świeżynek
![]() |
|
Ta czarna jest po prostu przepiękna! Gratuluję!
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
oo jaka ciekawa szafa ![]() ________________________________________________________
szycieeli |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ładne sukienki, najbardziej podoba mi się ostatnia. Ciężko się szyło z tego granatowego dżerseju?
--- Ostatnio edytowane 2013-01-17 09:03:29 przez Natalia_ --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
bardzo fajnie szyjesz Mi się podoba najbardziej ta czarna nr2
|
|
Administrator
![]() |
|
Mi też ![]() Dwójeczka najładniejsza i chyba najbardziej uniwersalna ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Lubisz drapowania... I słusznie - bo to jeden z najkorzystniejszych dla każdej figury elementów. I dla tych zgrabnych - jak ty, i dla tych, które potrzebują co nieco ukryć ![]() A tyle ludzi się ich boi... Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
|
|
wszystkie ubrania prześliczne. ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
|
|
Bardzo ładne, profeska ![]() ________________________________________________________
Uwielbiam patchworki! |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No Aga, w końcu pokazała swoje cudności....świetne sukienki:] ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.