Wersja do druku

Świeżynek
Witam Wszystkich!
Pochodzę z okolic Czerwińska, mam 23 lata, imię - Paulina. Swoją przygodę z krawiectwem na poważnie rozpoczełam 7 lat temu. Skończyłam technikum odzieżowe, a potem dwuletnią szkołę policealną w klasie projektowania mody. Ok roku temu postanowiłam iść do pracy, ale nie znalazłam nic interesującego... Skorzystałam z faktu że w moich rodzinnych stronach brakuje krawcowych i tak od października prowadzę punkt z usługami krawieckimi w Czerwińsku.
Na forum trafiłam przede wszystkim dla towarzystwa. Bardzo brakuje mi kontaktu z ziomkami. Liczę też na ewentualną pomoc. Jeśli będę umiała, to sama też chętnie pomogę. Cieszę się że tu trafiłam! :) Pozdrowienia!
Pogromca spamerów
witaj :)
Mistrzyni Krawiectwa
Witaj Paulino na forum, ja mam do ciebie pytanko: Co to za szkoła ta policealna i w jakim mieście? Jesteś zadowolona z wiedzy jaką tam zdobyłaś ? Możesz ja polecić czy raczej nie ?

Ania

http://uczeremchypl.shoper.pl/

http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/

Stara Gwardia
CZEŚĆ
Studio Sztuki w Warszawie. Szkołę polecam osobom które chcą zostać projektantami i mają już jakieś pojęcie o szyciu. Można tam wyszkolić zmysł plastyczny i estetyczny. Jest mało zajęć z krawiectwa, a szkoda bo zadają sporo prac do zaprojektowania i szycia na ocenę. Ja będąc po technikum nie miałam z tym większych problemów. Za to większość koleżanek z roku korzystało z usług krawcowych.

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.