Stara Gwardia
![]() |
|
Mnie sie tlumaczyc nie musisz bo ja niczego nie zamawialam, i nie zameirzam, bo mam juz stale miejsce zakupu tkanin, zal mi tylko osob, ktore wplacili pieniadze, majac nadzieje, ze to faktycznie jest okazja.Wytlumacz sie osobom, od ktorych pieniadze wziales.
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Pisałem do każdej osoby i kto chce może otrzymać zwrot.
Pani zachowanie jest według mnie nie odpowiednie, gdyż podpada pod osąd bez rozsprawy. I naprawdę przykro mi czytać takie rzeczy pisałem nawet tu w tym watku kto chce zwrotu niech poprostu napiszę. A Pani zachowanie jest weług mnie nistosowne |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Niestosowne to jest nabijanie ludzi w butelke i obietnice bez pokrycia
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
zegnam..
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
imp18 ja po prostu staram się być bezstronna w tym sporze i wiem jak wygląda rzeczywistość, niejednokrotnie też się tak gorączkowałam w pewnych sprawach i byłam głęboko oburzona a potem jak zapoznałam się ze stanem faktycznym to po prostu było mi wstyd bo sytuacja była taka a nie inna, dlatego nikogo nigdy nie oceniam nawet jeżeli okazuje się że nie wywiązał się z danego słowa jeżeli nie znam powodu dlaczego tak się stało, a Pan Garuda jeżeli mogę doradzić lepiej nie podawać dokładnego terminu do kiedy będzie opublikowany asortyment i nie komentować każdego wpisu tylko skupić swoje wszystkie siły na jak najwcześniejszym umieszczeniu asortymentu na swojej stronie ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Mam właśnie takie samo podejście
![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Jestem na tym forum chyba najstarszą wiekiem. Kiedy tutaj trafiłam, nie wierzyłam, że może być takie sympatyczne, miłe i życzliwe forum. Na pewno takie nadal pozostanie. Przypuszczam, że Garude przerosły trudności z utworzeniem sklepu internetowego. Z tego co widzę to stara się jak może ale jest troszkę nerwowy. Niestety nie może sobie na to pozwolić w dzisiejszych czasach. Mamy przykład zniecierpliwionych klientek.
Proponuję tak jak inne forumowiczki spokój zrozumienie. Garudo organizuj swój sklep spokojnie i z rozmysłem. Są na tym forum dziewczyny, które na to czekają i chcą zostać twoimi klientkami czyli chcą dać ci zarobić. Pogódźmy się wszyscy. Co nagle to po diable ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
Mowa szczera trwa wiecznie,
lecz fałszywa tylko chwilę. -Salomon- |
|
Administrator
![]() |
|
Zgadzam się z dziewczynami i podpisuję pod tym obiema rękami. Nie uważam, że Garuda jest wyłudzaczem czy oszustem - moim zdaniem za bardzo się pospieszył z otwarciem sklepu i nie dopracował wszystkiego na "tip-top". Teraz wychodzą pewne braki/niedociągnięcia a ludzie się denerwują. Niestety gdy obiecuje się konkretny termin w którym ma pojawić się pożądany asortyment to trzeba dotrzymać słowa. To zakupy internetowe, jednak niosą ze sobą pewne ryzyko i ludzie zwyczajnie boją się stracić ciężko zarobione pieniądze.
Wątek zamykam póki nie ochłoniecie. Mam nadzieję, że wszyscy którzy wykupili abonament otrzymają w końcu dostęp do pełnej oferty sklepu w tym do tkanin, na których zapewne najbardziej wam zależy. Proszę Imp i Magdę aby dały znać czy tkaniny dotarły. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
Wątek jest zablokowany.