131 stron: « < 52 53 54 55 56 57 58 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
cudo! jak się robi taką małpę?
![]() |
|
Wszystkie uszytki są prześliczne ![]() ________________________________________________________
"Świat jest dobry ,ludzie w większości nie"
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
jak zwykle mistrzostwo!!! ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Twoje uszytki są fantastyczne. ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
pięknie szyjeszz ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Graginko nie robiłam tej małpy....tak jak pisałam moje ostatnie uszytki to 100%recykling.małą pidżamkę uszyłam z dużej pidżamki...która sobie leżała w szafie nie używana...Oto dowód!Dziękuję kochani za tak wielkie pochwały dla mojej skromnej osoby....
![]() ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja znam ten wykrój. Bardzo mi się spodobał i chciałam mojej uszyć bluzę. Nie wpadłabym żeby zrobić piżamkę. Ale z małej zrobić dużą??? To już przekracza moją wyobraźnię. Brawa wielkie. ________________________________________________________
|
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
fajne rzeczy ale zaloz swoj watek ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Jestem tutaj Świeżakiem od 4 godzin, więc jeszcze nie wiem co i jak ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Witam!!!Kochani, pochwalić się dziś chcę sukieneczka zdecydowanie ŚLUBNĄ!!!
![]() |
131 stron: « < 52 53 54 55 56 57 58 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.