131 stron: « < 69 70 71 72 73 74 75 > »
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Michałek serdecznie dziękuje za pochwały swojego stroju!!!Po balu karnawałowym już drugi tydzień choruje....takie było szaleństwo!
Dziś uszyłam sukienkę jakieś 2 godzinki krojenie plus szycie.Szybko bo owerloczek przemysłowy szybciutko pracuje,żelazeczko ładnie prasuje.Tą sukienkę czarno-ecru dostałam w prezencie od chłopaków moich....zaraz stwierdziłam,że przydałaby mi się jeszcze w innych kolorach....trochę zmieniłam długość sukienki i linię dekoltu nieznacznie ażeby nie była taka sama bo tak nie wolno ![]() Miałam jedną,a mam już dwie....nie mówię,że nie mam ochoty na trzecią....może kolory zaproponujecie? |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
może turkus i brąz? Albo coś bardziej letniego np. kolor miętowy
Superaśne te sukienki. Ja też chcą taką!!!! ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Jej przegapiłam Michałka - to z powodu kilkudniowego urlopu. Trinny Michałek wyglądał niczym najprawdziwszy GLADIATOR! Świetny pomysł na przebranie i świetne wykonanie - jak zawsze u Ciebie.
A co do sukienek to mówisz, ze szyjesz takie w 2 h? Boże Drogi, mnie by to zajęło 2-3 dni ![]() Proponuje coś w żywszym kolorze, może fuksja z brązem? ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Co Ty Sus!!!Naprawdę bardzo łatwe szycie zszywanie owerlociem tylko dekolt do odszycia,a dalej już lecisz na owerlocu!Pomysł fajny na trzecią taką....
Dziś uszyłam spódniczkę ze skayu dla mojej małej(młodszej)siostrzyczki!Fajna jest może i sobie taką trzasnę! |
|
Stara Gwardia
|
|
Spódniczka na pewno będzie świetnie wyglądać na sylwetce. ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Rzymianin wspaniały, kostium jak z historycznych filmów !! Masz wyobrażnię, gratuluję!!
A te łączne , dwukolorowe sukieneczki są rewelacyjne. Ślicznie tworzą smukłą sylwetkę. Szyłem podobną dla koleżanki mojej żonki i ogromnie mi się podobała na klientce. Szyłem ją parę godzin , jednego dnia, ale dwie godziny to rekord. Ale to świadczy, że bardzo lubisz szycie !! |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
SUKIENKA JULIA!Ta się szyła dużo dłużej niż moja......ale zadowolona jestem z efektu,a Wam podoba się?Do sukienki jest bolerko,różyczka we włoski też oczywiście jest.Kolor ecru jasna wanilia mam nadzieję,że chociaż trochę widać,że to ecru....zdjęcia kiepskie
![]() Dziękuję Wam za miłe słowa,jak widać były motywacją do uszycia tej oto sukienki: |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Jest po prostu zniewalająca... Cudo...
Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Jejku Trinny to wszystko jest jak z igły zdjęte, mega profesjonalnie idealnie dopracowane !!! Ile ja przegapiłam już, te dwie małe sukieneczki, Twoja dwukolorowa, a te mega stroje karnawałowe, szok !!! Pełen podziw za pomysłowość i wykonanie, no i spódniczka ze skaju jestem zainteresowana jak szło szycie bo mam sukienkę do uszycia ze skaju, klientka chce klasyczną prostą ale z cieńciami francuskimi i na podszewce. Mam nadzieję że moja maszyna nie będzie się buntować przy tej tkaninie, jeszcze raz wielkie brawa dla Ciebie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
131 stron: « < 69 70 71 72 73 74 75 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.