Wersja do druku

131 stron: « < 69 70 71 72 73 74 75 > »

Mistrzyni Krawiectwa
Michałek serdecznie dziękuje za pochwały swojego stroju!!!Po balu karnawałowym już drugi tydzień choruje....takie było szaleństwo!
Dziś uszyłam sukienkę jakieś 2 godzinki krojenie plus szycie.Szybko bo owerloczek przemysłowy szybciutko pracuje,żelazeczko ładnie prasuje.Tą sukienkę czarno-ecru dostałam w prezencie od chłopaków moich....zaraz stwierdziłam,że przydałaby mi się jeszcze w innych kolorach....trochę zmieniłam długość sukienki i linię dekoltu nieznacznie ażeby nie była taka sama bo tak nie wolno:).
Miałam jedną,a mam już dwie....nie mówię,że nie mam ochoty na trzecią....może kolory zaproponujecie?

Załączone obrazy

Obrazy zostały zmienione. Kliknij przycisk 'Opublikuj' aby zapisać te zmiany!
Stara Gwardia
:oklasky: świetna -baaardzo mi się podoba
Superaśne te sukienki. Ja też chcą taką!!!!
A co do sukienek to mówisz, ze szyjesz takie w 2 h? Boże Drogi, mnie by to zajęło 2-3 dni :D
Proponuje coś w żywszym kolorze, może fuksja z brązem?

* Susanna szyje - mój blog :)

Mistrzyni Krawiectwa
Co Ty Sus!!!Naprawdę bardzo łatwe szycie zszywanie owerlociem tylko dekolt do odszycia,a dalej już lecisz na owerlocu!Pomysł fajny na trzecią taką....
Dziś uszyłam spódniczkę ze skayu dla mojej małej(młodszej)siostrzyczki!Fajna jest może i sobie taką trzasnę!

Załączone obrazy

Przód Tył
Stara Gwardia
Spódniczka na pewno będzie świetnie wyglądać na sylwetce.:oklasky:
A te łączne , dwukolorowe sukieneczki są rewelacyjne. Ślicznie tworzą smukłą sylwetkę. Szyłem podobną dla koleżanki mojej żonki i ogromnie mi się podobała na klientce. Szyłem ją parę godzin , jednego dnia, ale dwie godziny to rekord. Ale to świadczy, że bardzo lubisz szycie !!
Mistrzyni Krawiectwa
SUKIENKA JULIA!Ta się szyła dużo dłużej niż moja......ale zadowolona jestem z efektu,a Wam podoba się?Do sukienki jest bolerko,różyczka we włoski też oczywiście jest.Kolor ecru jasna wanilia mam nadzieję,że chociaż trochę widać,że to ecru....zdjęcia kiepskie:stres:
Dziękuję Wam za miłe słowa,jak widać były motywacją do uszycia tej oto sukienki:

Załączone obrazy

SUKIENKA JULIA Kwiatek z bolerka będzie we włoski wpięty
Mistrzyni Krawiectwa
Jest po prostu zniewalająca... Cudo...

Ania

http://uczeremchypl.shoper.pl/

http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/

Mistrzyni Krawiectwa
Jejku Trinny to wszystko jest jak z igły zdjęte, mega profesjonalnie idealnie dopracowane !!! Ile ja przegapiłam już, te dwie małe sukieneczki, Twoja dwukolorowa, a te mega stroje karnawałowe, szok !!! Pełen podziw za pomysłowość i wykonanie, no i spódniczka ze skaju jestem zainteresowana jak szło szycie bo mam sukienkę do uszycia ze skaju, klientka chce klasyczną prostą ale z cieńciami francuskimi i na podszewce. Mam nadzieję że moja maszyna nie będzie się buntować przy tej tkaninie, jeszcze raz wielkie brawa dla Ciebie :oklasky::oklasky::oklasky::oklasky::oklasky:

131 stron: « < 69 70 71 72 73 74 75 > »

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.