131 stron: « < 92 93 94 95 96 97 98 > »
Świeżynek
![]() |
|
Oj wybrałabym sobie niejedno : kremowa sukieneczka ,groszki czarne,bluza.Bardzo gustowne ubranka Jak jesteśmy przy bluzach rzucę i moją.
Pracuj, pracuj by pokazywać nam kolejne fajne pomysły i piękne wykonanie. Hania |
|
Świeżynek
![]() |
|
a to jedna z moich prac
![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Popatrzcie jaka piękna modelka w pięknej sukni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
Mowa szczera trwa wiecznie,
lecz fałszywa tylko chwilę. -Salomon- |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Urocza mała księżniczka odziana w małe dzieło sztuki! Brawo! ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
No Koleżanko, tak się nie bawimy: najlepsze zabawki,najlepsze pomysły, super wykony, czas tylko na szycie.....
Gratuluję i zazdroszczę ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Co za słodycz!! ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Trinny płakać mi się chce gdy patrzę na to co uszyłaś! Perfect proszę Pani! Sukienka w groszki i żakiecik z WYPUSTKĄ w groszki - miodzio! Bluzy, spodnie i Misiek jaki duży i cudny ![]() ![]() Pokaż garniaka dla Stasia ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Suzik nie mam ni jednego zdjęcia!Liczę na to że Ty je zrobisz...ja już nie zdążyłam.
|
|
Administrator
![]() |
|
Zatem zrobię i pokaże ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Trinny ale się rozszalałaś,te bluzy są piękne, tak jak wszystko pozostałe
![]() Zazdroszczę Ci zakupu takiej maszyny ![]() ![]() |
131 stron: « < 92 93 94 95 96 97 98 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.