Świeżynek
![]() |
|
WITAM!
Od jakiegoś czasu zajmuję się szyciemlalek na wzór Skandynawskich Tild Jak dotąd uzywałam zwykłego prześcieradła w kolorze białym,jednak chce podejśc do tego bardziej profesjonalnie i chciałabym szyć je w kolorze cielistym. Jak myślicie jaki materiał nadaje sie do tego typu lalek i czy taniej kupię go na allegro czy w zwykłych sklepach z materiałami? --- Ostatnio edytowane 2013-02-02 19:14:31 przez nekrolook --- |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
http://etasiemka.net/product/plotno-diamentowe-na-tildy-bez-opalonyNasza Susannka ma go w swoim sklepie!
![]() ![]() ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Dzieki Wielkie
![]() ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
|
|
Ja co prawda nie szyłam jeszcze zabawek, ale jako że mam taki zamiar w sklepie stacjonarnym zakupiłam len w kolorze cielistym. ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Bawełna chyba najlepiej nadaje się na takie zabawki. Sporadycznie szyję tildy ale jeśli szyję to z płótna w cielistym odcieniu. Ah i z flanelki też fajnie wychodzą, są takie milusie ![]() Czekam na dostawę nowych wzorów bawełn.... mam nadzieję, że się doczekam ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.