Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Witajcie
![]() Porządki w przygotowaniu na wiosnę u mnie trwają pełną parą! Znalazłam przy okazji parę ładnych materiałów, wszystko to są bawełny i przygotowałam kilka kompletów. Ilości takie jak na zdjęciu. Są to zazwyczaj kilkumetrowe kawałki ![]() Wszystkie są w cenie 9 zł. Guziki także. Zapraszam serdecznie! Chętnie opowiem na Wasze pytania ![]() --- Ostatnio edytowane 2013-02-03 20:05:38 przez Angel --- --- Ostatnio edytowane 2013-02-03 20:10:04 przez Angel --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
wstępnie interesuje mnie zestaw 2 i 4, jaka cena przesyłki?razem i jednego zestawu ![]() pozdrawiam ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja bym wzięła zestaw 1 i 3 ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
jesli Changela nie weźmie to ja wezmę oba zestawy tzn 2 i 4 ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
biorę wszystko tj. zestaw 2 i 4 ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Mam jeszcze takie, jednak nie mierzyłam jak długie one są, jednak zamieszę zdjęcia.
Są to wszystko bawełny oprócz 7, kiedyś służyły one jako zasłonki, dlatego mają takie obramówki, jednak może komuś się przydadzą ![]() --- Ostatnio edytowane 2013-02-04 15:53:53 przez Angel --- |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Jeszcze z poprzedniego wątku dorzucam wciąż aktualne :
+ taśma lśniąca brązowa - 5zł + zestaw taśm - 5zł |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
rezerwuję zestaw taśm ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
a jakie są wymiary 7? ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
kolorowe tasiemki kupione ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.