Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Dziękuję Wam bardzo za miłe słowa
![]() Tak Aniu, masz rację. Ale są różne gusta. Moim zdaniem w sklepach jest ogromny wybór ciuchów dla dzieci, jak się tak człowiek napatrzy to w efekcie wybiera coś, co niekoniecznie jest dobrym wyborem. Dlatego warto szyć. |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
A to jeszcze komplet do biegania na co dzień: leginsy z dzianiny wiskozowej i tunika z żorżetki delikatnie kreszowanej. Efekt spędzenia długiego majowego weekendu w domu. Dla mojej Natalki, oczywiście
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Wrzosowa sukienka w grochy - obłędna! Tuniczka i leggi super ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Tuniczka - rewelacyjna ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Zestaw tunika + legginsy jest świetny! ________________________________________________________
Mój blog: Yeshka Gone Wild |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Dziękuję
![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
A to spódniczka dla mojej baletnicy, "dzieło" wczorajszego dnia
![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Śliczna baletnica!!!
|
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Szkoda, że nie mam takiej modelki !!! Sukieneczka w groszki cudowna i tak pięknie prezentowana !!!
Spódniczka też śliczna - duża frajda szyć takie ciuszki najbliższej kochanej osoby. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
O takiej spódnicy marzy chyba każda mała dziewczynka (starsze chyba czasem też ![]() ________________________________________________________
Mój blog: Yeshka Gone Wild |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.