| Zaaklimatyzowany
  |  | 
| Dziękuję Wam bardzo za miłe słowa  . Tak Aniu, masz rację. Ale są różne gusta. Moim zdaniem w sklepach jest ogromny wybór ciuchów dla dzieci, jak się tak człowiek napatrzy to w efekcie wybiera coś, co niekoniecznie jest dobrym wyborem. Dlatego warto szyć. | |
| Zaaklimatyzowany
  |  | 
| A to jeszcze komplet do biegania na co dzień: leginsy z dzianiny wiskozowej i tunika z żorżetki delikatnie kreszowanej. Efekt spędzenia długiego majowego weekendu w domu. Dla mojej Natalki, oczywiście   | |
| Administrator
  |  | 
| Wrzosowa sukienka w grochy - obłędna! Tuniczka i leggi super   Idealny zestaw dla dziewczynki w tym wieku, wygodny i ślicznie uszyty  ________________________________________________________ * eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria   rabat10  - z tym kodem zakupy tańsze o 10% * Susanna szyje - mój blog   | |
| Stara Gwardia
 |  | 
| Tuniczka - rewelacyjna  ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Zestaw tunika + legginsy jest świetny!  ________________________________________________________ Mój blog: Yeshka Gone Wild | |
| Zaaklimatyzowany
  |  | 
| Dziękuję  | |
| Zaaklimatyzowany
  |  | 
| A to spódniczka dla mojej baletnicy, "dzieło" wczorajszego dnia   | |
| Mistrzyni Krawiectwa
  |  | 
| Śliczna baletnica!!! | |
| Mistrz Krawiectwa
  |  | 
| Szkoda, że nie mam takiej modelki !!! Sukieneczka w groszki cudowna i tak pięknie prezentowana !!!
 Spódniczka też śliczna - duża frajda szyć takie ciuszki najbliższej kochanej osoby. | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| O takiej spódnicy marzy chyba każda mała dziewczynka (starsze chyba czasem też   ). Wygląda ślicznie! ________________________________________________________ Mój blog: Yeshka Gone Wild | 
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.

acebook
acebook