Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Dawno mnie tutaj nie było. Witam znowu. Uszyłam przez ten czas kilka rzeczy. Wklejam sukienkę uszytą dla córki i dwie dla mnie. Z tą długą męczyłam się od lutego do października. Jeśli wesele syna byłoby wiosną to z pewnością leżałaby jeszcze w szafie w częściach. Gdybym szyła zarobkowo w takim tempie to nie zarobiłabym na chleb
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja też jakbym szyła zarobkowo to bym głodowała tak wolno szyje hihi. Twoje sukienki wyglądają na bardzo pracochłonne, więc nie dziwię się, że długo z nimi zeszło. Ta ostania jest extra. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
możne i wolno ale jak pięknie i profesjonalnie szyjesz, świetne sukienki piękne wykończenia, dopracowane idealnie a ta długa suknia robi wrażenie.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wow ta zielona jest rewelacyjna
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Są fantastyczne córcia jak księżniczka wygląda w tej prześlicznej sukience I ta Twoja sukienka jest też super. Wielkie brawa
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Zatyka dech w piersiach ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Czy kiedykolwiek uszyję chociaż jedną rzecz w takim stylu i z taką perfekcją??????????????? ![]() ![]() ________________________________________________________
Mowa szczera trwa wiecznie,
lecz fałszywa tylko chwilę. -Salomon- |
|
Stara Gwardia
|
|
Suknia turkusowa- moja faworytka. Świetnie dobrany kolor i mistrzowskie wykonanie.
Ślub syna... no wybacz, ale kwalifikujesz się najwyżej na siostrę pana młodego ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wszystkie sukienki są piękne ![]() Brawo! ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Mistrzostwo jak dla mnie. Suknia zielono-turkusowa przepiękna. Sama chciałabym taką mieć. Sukienka córeczki równie piękna, dla prawdziwej księżniczki. ________________________________________________________
Zapraszam na mój blog
http://www.adelaszyje.blogspot.com/ |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Dziękuję kochane, jesteście bardzo miłe
![]() ![]() A Ty Yola poprawiłaś mi humor na maxa ![]() --- Ostatnio edytowane 2013-11-21 08:43:51 przez Jola69 --- |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.