| Zaaklimatyzowany
  |  | 
| Dawno mnie tutaj nie było. Witam znowu. Uszyłam  przez ten czas kilka rzeczy. Wklejam sukienkę uszytą dla córki i dwie dla mnie. Z tą długą męczyłam się od lutego do października. Jeśli  wesele syna  byłoby wiosną to z pewnością leżałaby jeszcze w szafie w częściach.  Gdybym szyła zarobkowo w takim tempie to nie zarobiłabym na chleb   | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Ja też jakbym szyła zarobkowo to bym głodowała tak wolno szyje hihi. Twoje sukienki wyglądają na bardzo pracochłonne, więc nie dziwię się, że długo z nimi zeszło. Ta ostania jest extra.  ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| możne i wolno ale jak pięknie i profesjonalnie szyjesz, świetne sukienki piękne wykończenia, dopracowane idealnie a ta długa suknia robi wrażenie.
 | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Wow ta zielona jest rewelacyjna   No i kolorek super Ci pasuje. | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| 
 Są fantastyczne córcia jak księżniczka wygląda w tej prześlicznej sukience I ta Twoja sukienka jest też super. Wielkie brawa       | |
| Stara Gwardia
 |  | 
| Zatyka dech w piersiach            Czy kiedykolwiek uszyję chociaż jedną rzecz w takim stylu i z taką perfekcją???????????????   ________________________________________________________ Mowa szczera trwa wiecznie,
 lecz fałszywa tylko chwilę. -Salomon- | |
| Stara Gwardia
 |  | 
| Suknia turkusowa- moja faworytka. Świetnie dobrany kolor i mistrzowskie wykonanie.
 Ślub syna... no wybacz, ale kwalifikujesz się najwyżej na siostrę pana młodego  ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Wszystkie sukienki są piękne    Brawo! ________________________________________________________ | |
| Stały Bywalec
  |  | 
| Mistrzostwo jak dla mnie. Suknia zielono-turkusowa przepiękna. Sama chciałabym taką mieć. Sukienka córeczki równie piękna, dla prawdziwej księżniczki. ________________________________________________________ Zapraszam na mój blog
 http://www.adelaszyje.blogspot.com/ | |
| Zaaklimatyzowany
  |  | 
| Dziękuję kochane, jesteście bardzo miłe    A Ty Yola poprawiłaś mi humor na maxa  Dzieki. --- Ostatnio edytowane 2013-11-21 08:43:51 przez Jola69 --- | 
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.

acebook
acebook