Wersja do druku

2 strony: 1 2 >

Świeżynek
To drugie forum o szyciu jakie znalazłam ale mam wrażenie, że dużo się tu dzieje! Zaczęłam jakiś rok temu samodzielnie uczyć się szycia i projektowania, a w swoim otoczeniu mało mam osób, które to rozumieją:)
Bardzo podoba mi się między innymi prosty sposób obsługi forum i dodawania zdjęć. Wszystko jest łatwe i intuicyjne.
Szkoda, że nie szukałam Was wcześniej, bo w wielu sprawach bardzo pomagacie początkującym - miałabym parę problemów z głowy, między innymi jaki materiał wybrać, jaką maszynę kupić:)
Zajmuję się wizażem głównie na sesjach zdjęciowych i od tego się zaczęło. potrzebwaliśmy strojów dla modelek, więc pierwsza moja uszyta rzecz poszła od razu na sesję zdjęciową. Dziś mam już parę uszytych rzeczy w szafie i chciałabym wymienić całą swoją garderobę na rzeczy własnej produkcji.
Pozdrawiam wszystkie osoby, które uwielbiają szyć!
Mistrzyni Krawiectwa
Witamy i pozdrawiamy!

Ania

http://uczeremchypl.shoper.pl/

http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/

Administrator
Eleno witaj :)
Cieszy mnie to co piszesz o łatwiej i intuicyjnej obsłudze forum :) na tym na zależało.
I fajnie, że spełniasz swoje marzenia mimo, iż nie wszyscy podchodzą do tego entuzjastycznie. Może w przyszłości to docenią ;)

* Susanna szyje - mój blog :)

Świeżynek
Susanna bardzo dziękuję! Jest jakiś dziwny nadal pogląd wśród ludzi, że jak mówię, że uwielbiam szyć to trochę dziwnie się na mnie patrzą. "Szyć? Co to znaczy szyć? I co, chciałabyś zostać krawcową?!" Ale na szczęście w mojej branży się to bardzo przydaje i ja to uwielbiam! Najpiękniejsze jest to, że jak czytam blogi o szyciu innych osób to widzę, że wielu ludzi to pasjonuje! :)
Administrator
No jasne, że szycie to niesamowicie kreatywne zajęcie, nie tylko rozwija poczucie piękna i estetyki ale zwyczajnie "łata" budżet rodzinny :) Jak dla mnie ejst super :)
Można wiedzieć skąd jesteś?

Świeżynek
Z Lublina. Kończyłam tu studia prawnicze i znalazłam miłość swojego życia i tu już zostałam:)
Stara Gwardia
cześć
ps. są tu jeszcze bardzo zdolni chłopcy/mężczyźni
Administrator
Z Lublina. Kończyłam tu studia prawnicze i znalazłam miłość swojego życia i tu już zostałam:)
Rozumiem :)
Szyjący prawnik z pewnością wzbudza sensację.

Świeżynek
Z prawa zrezygnowałam na rzecz fotografii, wizażu i właśnie szycia. Tego chyba nie potrafią zrozumieć moi bliscy. Ale za to moja mama i mój mężczyzna są ze mnie dumni za każdym razem, kiedy im coś pokażę co nowego uszyłam:)

2 strony: 1 2 >

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.