Wersja do druku

Stara Gwardia
Witam, chcialam sie przedstawic szybko.
Mam na imie Martyna, szyje od niedawna.. baaaardzo poczatkowe rzeczy tupu poszewki na poduszki, kolderki, male torebeczki, fartuszki i inne tego samego poziomu :)
Poniewaz bede teraz dlugo na zwolnieniu postanowilam zabrac sie za szycie 'na serio'. Mam stara maszyne od mamy, ktora niestety 'gubi' scieg co jakis czas. Pomimo serwisow ten mankament zostaje a wiec postanowilam kupic nowa. Z bajerami i ozdobnymi sciegami bo w rodzinie mamy male dziewczynki a wiadomo - te lubia kwiatki, kwiatuszki i kokardki :) (poki co przychylam sie do Janome TXL607 - zobaczymy).
Poniewaz jestem raczej laikiem szyciowym postanowilam dolaczyc do forum gdzie widze bardzo duzo pomocnych dziewczyn (i nie tylko :>). Sledzilam forum juz od jakiegos czasu a takze blogi niektorych forumowiczek! Wszystkie szyjecie ekstra! Bardzo lubie ogladac dzial z gotowymi projektami! No i mam nadzieje, ze z wasza pomoca uda mi sie podszkolic w dziedzinie szycia :)

I jeszcze dodam, ze mieszkam w UK, podkradam sie powoli pod 30-tke i doceniam dobra ksiazke wieczorami :)

Tym krotkim (albo i nie ;)) wstepem witam wszystkich na forum!
Mistrzyni Krawiectwa
Witamy!

Mam nadzieję, że damy radę ci pomóc, kiedy będziesz miała jakieś wątpliwości...

Ania

http://uczeremchypl.shoper.pl/

http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/

Pogromca spamerów
witaj :)
Świeżynek
witaj :)
Stara Gwardia
cześć:)

Mój blog: amatigirl.com

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.