Świeżynek
![]() |
|
Jestem Aga, pracowałam w różnych środowiskach i w żadnym nie było mi tak dobrze, jak w rękodzielnictwie.
Artystyczna dusza ze mnie. Zdecydowanie. Robię tkane kolczyki, fotografuję, maluję, rysuję a od niedawna wskrzeszam swoją pasję z lat dzieciństwa - szycie. Sukienki to moja działka. Pomaga mi mama, która ma do nich anielską cierpliwość i ogromny talent. Pozdrawiam Was wszystkich serdecznie. Miłego dnia! ________________________________________________________
Excellence is not a skill. It is an attitude.
Ralph Marston |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Witaj ![]() Tkane kolczyki ? jeszcze o takich nie słyszałam ![]() Koniecznie pochwal się swoja twórczością ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Anistach,
wrzucam parę przykładów ![]() ________________________________________________________
Ralph Marston |
|
Świeżynek
![]() |
|
Kurczę, te najładniejsze się załadowały w takim maleńkim formacie. Teraz powinno być ok. ________________________________________________________
Ralph Marston |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No piękne ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Dziękuję, cieszę się, że się podobają ![]() ________________________________________________________
Ralph Marston |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
cześć ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Cześć Changela, pozdrawiam ![]() ________________________________________________________
Ralph Marston |
|
Stara Gwardia
|
|
Witaj ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
Mowa szczera trwa wiecznie,
lecz fałszywa tylko chwilę. -Salomon- |
|
Świeżynek
![]() |
|
Witaj MamaMarta ![]() ________________________________________________________
Ralph Marston |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.