Stara Gwardia
![]() |
|
To mówcie co chcecie. Ja otwarta na propozycje jestem ![]() Czy może mam puścic wodze fantazji? Ale jak znam siebie...to lepiej nie ![]() Zawsze możecie dostac "pracę domową". --- Ostatnio edytowane 2013-03-05 23:12:28 przez Impressivo --- --- Ostatnio edytowane 2013-03-05 23:13:48 przez Impressivo --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
to ja poproszę o coś fantazyjnego na biuściastą 50-tkę ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wykroje zrobię jak to u mnie, od rozmiaru 34 do rozmiaru 54. Zabiorę ze sobą wydruki, a w razie czego komputer i drukarkę ![]() Jeśli chcecie, to znajdzie się tez coś dla typowo biuściastych we wszystkich rozmiarach. Tylko CO? Koszula, bluzka, żakiet, tunika? --- Ostatnio edytowane 2013-03-06 00:04:47 przez Impressivo --- --- Ostatnio edytowane 2013-03-06 00:06:19 przez Impressivo --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Sukienka? ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Dzień dobry bardzo
Termin zaklepany ![]() Kto chce porozmawiać o maszynach technicznie, będzie kącik mechanika - od śrubeczki do stopeczki ![]() Jak zwykle dobre rabaty dla uczestników zlotu ![]() Catering cenę będziemy negocjować co by była jak najlepsza menu zatwierdza matka dyrektorka organizacyjna Stefa, nie wiem czy przez aklamację ale zwykle jej wybory są słuszne. Do zobaczenia ![]() Pozdrawiam Andrew |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Andrzej to Stefa awansowała? ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Ja też bardzo chcę się przyłączyć ![]() ![]() 1 Stefa 2 Kasia 3 Czeremcha 4 Rudzik - winko 5 Na wybiegu MELA 6 dolores69 7 Niespodzianka 8 Szklanka anka 9 Krawiectwo Melanii-Wikuniakwl02-Krysia 10 Beatris 11 Polla 12 Madzik32 13 Natalia_ 14 Impressivo 15 Yola ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Miało być 15 uczestników, ale mam nadzieję że lista nie jest jeszcze zamknięta i dopisuję siebie i koleżankę
1 Stefa 2 Kasia 3 Czeremcha 4 Rudzik - winko 5 Na wybiegu MELA 6 dolores69 7 Niespodzianka 8 Szklanka anka 9 Krawiectwo Melanii-Wikuniakwl02-Krysia 10 Beatris 11 Polla 12 Madzik32 13 Natalia_ 14 Impressivo 15 Yola 16 Milaczek 17 Koleżanka Milaczka - Ela --- Ostatnio edytowane 2013-03-06 11:01:58 przez Milaczek --- |
|
Stara Gwardia
|
|
Pytanko: czy ktoś nie jedzie z okolic Krakowa? ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Zamykam listę ![]() ![]() Osoby które jeszcze nie przesłały mi danych kontaktowych proszę o pilne przesłanie. Czas na listę kto co przywozi do przekąsek ![]() ![]() 1 Stefa 2 Kasia 3 Czeremcha 4 Rudzik - winko 5 Na wybiegu MELA 6 dolores69 7 Niespodzianka 8 Szklanka anka - murzynki 3 ![]() 9 Krawiectwo Melanii-Wikuniakwl02-Krysia 10 Beatris 11 Polla 12 Madzik32 13 Natalia_ 14 Impressivo 15 Yola 16 Milaczek 17 Koleżanka Milaczka - Ela i fotograf Michał ![]() ________________________________________________________
stefcia.pl
www.facebook.com/RobotkiStefci mlecznepodroze.pl |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.