|
Stara Gwardia
![]() |
|
|
To mówcie co chcecie. Ja otwarta na propozycje jestem Czy może mam puścic wodze fantazji? Ale jak znam siebie...to lepiej nie Zawsze możecie dostac "pracę domową". --- Ostatnio edytowane 2013-03-05 23:12:28 przez Impressivo --- --- Ostatnio edytowane 2013-03-05 23:13:48 przez Impressivo --- ________________________________________________________
|
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
|
to ja poproszę o coś fantazyjnego na biuściastą 50-tkę ________________________________________________________
|
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wykroje zrobię jak to u mnie, od rozmiaru 34 do rozmiaru 54. Zabiorę ze sobą wydruki, a w razie czego komputer i drukarkę Jeśli chcecie, to znajdzie się tez coś dla typowo biuściastych we wszystkich rozmiarach. Tylko CO? Koszula, bluzka, żakiet, tunika? --- Ostatnio edytowane 2013-03-06 00:04:47 przez Impressivo --- --- Ostatnio edytowane 2013-03-06 00:06:19 przez Impressivo --- ________________________________________________________
|
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
|
Sukienka? ________________________________________________________
|
|
|
Świeżynek
![]() |
|
|
Dzień dobry bardzo
Termin zaklepany Kto chce porozmawiać o maszynach technicznie, będzie kącik mechanika - od śrubeczki do stopeczki Jak zwykle dobre rabaty dla uczestników zlotu Catering cenę będziemy negocjować co by była jak najlepsza menu zatwierdza matka dyrektorka organizacyjna Stefa, nie wiem czy przez aklamację ale zwykle jej wybory są słuszne. Do zobaczenia Pozdrawiam Andrew |
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
|
Andrzej to Stefa awansowała? ________________________________________________________
|
|
|
Stara Gwardia
|
|
|
Ja też bardzo chcę się przyłączyć 1 Stefa 2 Kasia 3 Czeremcha 4 Rudzik - winko 5 Na wybiegu MELA 6 dolores69 7 Niespodzianka 8 Szklanka anka 9 Krawiectwo Melanii-Wikuniakwl02-Krysia 10 Beatris 11 Polla 12 Madzik32 13 Natalia_ 14 Impressivo 15 Yola ________________________________________________________
|
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
|
Miało być 15 uczestników, ale mam nadzieję że lista nie jest jeszcze zamknięta i dopisuję siebie i koleżankę
1 Stefa 2 Kasia 3 Czeremcha 4 Rudzik - winko 5 Na wybiegu MELA 6 dolores69 7 Niespodzianka 8 Szklanka anka 9 Krawiectwo Melanii-Wikuniakwl02-Krysia 10 Beatris 11 Polla 12 Madzik32 13 Natalia_ 14 Impressivo 15 Yola 16 Milaczek 17 Koleżanka Milaczka - Ela --- Ostatnio edytowane 2013-03-06 11:01:58 przez Milaczek --- |
|
|
Stara Gwardia
|
|
|
Pytanko: czy ktoś nie jedzie z okolic Krakowa? ________________________________________________________
|
|
|
Stara Gwardia
|
|
|
Zamykam listę Osoby które jeszcze nie przesłały mi danych kontaktowych proszę o pilne przesłanie. Czas na listę kto co przywozi do przekąsek 1 Stefa 2 Kasia 3 Czeremcha 4 Rudzik - winko 5 Na wybiegu MELA 6 dolores69 7 Niespodzianka 8 Szklanka anka - murzynki 3 9 Krawiectwo Melanii-Wikuniakwl02-Krysia 10 Beatris 11 Polla 12 Madzik32 13 Natalia_ 14 Impressivo 15 Yola 16 Milaczek 17 Koleżanka Milaczka - Ela i fotograf Michał ________________________________________________________
stefcia.pl
www.facebook.com/RobotkiStefci mlecznepodroze.pl |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.

acebook