36 stron: « < 3 4 5 6 7 8 9 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
1 Stefa
2 Kasia szpilki ![]() 3 Czeremcha 4 Rudzik - winko 5 Na wybiegu MELA 6 dolores69 7 Niespodzianka 8 Szklanka anka - murzynki 3 9 Krawiectwo Melanii-Wikuniakwl02-Krysia - sałatka 10 Beatris, sałatka 11 Polla, nalewki 12 Madzik32 13 Natalia_, tarta niesłodka 14 Impressivo 15 Yola 16 Milaczek 17 Koleżanka Milaczka - Mrowa Fotograf Rezerwacja : Aurin Brakuje mi emaila od Impressivo - czekam do niedzieli 10 marca do 23:59 ![]() ________________________________________________________
stefcia.pl
www.facebook.com/RobotkiStefci mlecznepodroze.pl |
|
Stara Gwardia
|
|
No widzisz Stefcia czytać trzeba umieć.
Cyferek obok mi brakowało i już myślałam, że jej nie ma. ![]() Ale ze szpilami to już wiadomo że to nasza kobieta --- Ostatnio edytowane 2013-03-08 07:10:36 przez szklanka --- ________________________________________________________
http://www.annapietrzykowska.pl/
http://twoj-projekt.pl Nie ma rzeczy łatwych, ani trudnych. Są tylko rzeczy które potrafimy zrobić lub nie. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ania dobrze to ujełaś ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Poleciał ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wysłałam emaila do wszystkich, jeśli ktoś nie dostał proszę o zgłoszenie ![]() ________________________________________________________
stefcia.pl
www.facebook.com/RobotkiStefci mlecznepodroze.pl |
|
Świeżynek
![]() |
|
1 Stefa
2 Kasia szpilki 3 Czeremcha 4 Rudzik - winko 5 Na wybiegu MELA 6 dolores69 7 Niespodzianka 8 Szklanka anka - murzynki 3 9 Krawiectwo Melanii-Wikuniakwl02-Krysia - sałatka 10 Beatris, sałatka 11 Polla, nalewki 12 Madzik32 13 Natalia_, tarta niesłodka 14 Impressivo 15 Yola 16 Milaczek 17 Mrowa - sałatka (może owocowa?) Fotograf Rezerwacja : Aurin |
|
Stara Gwardia
|
|
1 Stefa
2 Kasia szpilki ![]() 3 Czeremcha 4 Rudzik - winko 5 Na wybiegu MELA 6 Dolores69- serrrniczek ![]() 7 Niespodzianka 8 Szklanka anka - murzynki 3 9 Krawiectwo Melanii-Wikuniakwl02-Krysia - sałatka 10 Beatris, sałatka 11 Polla, nalewki 12 Madzik32 13 Natalia_, tarta niesłodka 14 Impressivo 15 Yola 16 Milaczek 17 Koleżanka Milaczka - Mrowa Fotograf Rezerwacja : Aurin Do zobaczyska ludziska ![]() ![]() ________________________________________________________
www.kreatywnapaula.blogspot.com |
|
Stara Gwardia
|
|
Dziewczyny a czy na zlot jedzie ktoś ze śląska np. z miasta Bielsko, Pszczyna, Tychy, Katowice? ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja bym chciała przyjechać w piątek rano i przeznaczyć piątek na odwiedzenie hurtowni i sklepów. I chciałabym się do tego przygotować, nie chcę tego robić na żywioł i nie planuję skakać z jednego końca miasta na drugi, wolę skupić się na jednej dzielnicy, z założeniem, że nie musi to być centrum miasta. Czy mogę prosić o podanie hurtowni i sklepów, które naprawdę warto odwiedzić z podaniem do nich dokładnych, precyzyjnych adresów?
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja jadę z Płocka. Jeśli ktoś jedzie z tych stron, to polecam się jako transport ![]()
Znam tylko Polimex, ul. św. Teresy 91c. Na stronie Polimexu możesz zrobic sobie wirtualny spacer po hurtowni. Są tam wszelkie dodatki. ________________________________________________________
|
36 stron: « < 3 4 5 6 7 8 9 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.