36 stron: « < 30 31 32 33 34 35 36 >
Stara Gwardia
|
|
Pyszności ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Zlotowa blizka ![]() Impressivo dzięki za wykrój; podziwiam za umiejętność konstrukcji. Wszystkie moje "ciotki" przymierzają się do szycia takiej. Brać opłaty za prawa autorskie? ![]() Kasiu: broszka najładniejsza na świecie, dzięki ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Zdjęcia now ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bluzkę podziwiałam na zlocie. Wyszła Ci śliczna ![]() Za jakis czas wykrój powinien sie ukazać na stronie. Mogę ukraść zdjęcie? ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Zlot, rajd, wycieczki i mało, bardzo mało snu i komp padniety i teraz na laptopie pozyczonym pomykam, ale wpis skonczyłam blogowy chyba w niedziele, ale juz nie udało mi sie go tu wkleic. nic nowego nie napisałam, a zdjecia juz widziałyscie 55 razy, ale zapraszam mimo to ![]() ________________________________________________________
zapraszam na... http://nocneszycieaurin.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
|
|
Hej ![]() ![]() Impressivo, zdjęcie do twojej dyspozycji. Pozdrawiam Wszystkich. ________________________________________________________
|
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Kurczę, jak Wam kochane dziewczyny , zadroszczę, tego trzeciego spotkania w Łodzi !!!!! Miałem takie różne zawirowania w życiu zawodowym, ale mam nadzieję, że na jesieni załapię się na czwarty zlot forumkowiczów.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Mam pytanko, czy znacie może przybliżoną datę Zlotu nr 4? Bardzo, bardzo chciałabym być z Wami, ale organizację mam trochę utrudnioną ze względu na odległość, więc byłabym wdzięczna za jakąś podpowiedź. ________________________________________________________
Porządek powinien brać przykład z bałaganu i robić się sam. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Decyzja należy do Stefy, ja głosuję za listopadem.
--- Ostatnio edytowane 2013-05-21 14:08:56 przez Natalia_ --- |
|
Stara Gwardia
|
|
Do 15 listopada ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
http://ciuchotworstwo.blogspot.com/ - moje szycie i początki konstrukcji ![]() |
36 stron: « < 30 31 32 33 34 35 36 >
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.