Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Witam
![]() Mam na imię Kasia. Zajrzałam do Was poszukując opinii na temat maszyn do szycia...i postanowiłam tu zostać na dłużej ![]() Jestem mamą dwóch chłopaków, 6-latka kochającego zasuwać na kolanach po całym mieszkaniu i 11-latka, który uwielbia wyrywać kieszenie, szarpać zamki w bluzach itp. Krawcowa ze mnie żadna...mam na swoim koncie naprawy wyżej wymienionych "szkód", drobne przeróbki w stylu skracanie, zwężanie,"taliowanie"...powłoczki na poduszki, pokrowce na psie legowiska, ubranie pooperacyjne dla suczki i kilka letnich sukienek (te już dla mnie ![]() Mam też pasję - taniec...drogi sport. Dlatego na moim "koncie" jest też kilka strojów treningowych i (szczyt moich możliwości) jeden sceniczny...do końca występu pozostałam ubrana...więc chyba aż tak fatalnie mi to szycie nie poszło ![]() ![]() ![]() Poczytałam Was trochę i doszłam do wniosku, że chyba czas poświęcić trochę czasu na teorię...może praktyka przestanie być "na wariackich papierach". Witam Wszystkich cieplutko ![]() --- Ostatnio edytowane 2013-03-07 10:38:32 przez Bellinda --- |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Witamy!
Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
|
|
Witaj Kasiu, równie cieplutko ![]() ![]() ________________________________________________________
Mowa szczera trwa wiecznie,
lecz fałszywa tylko chwilę. -Salomon- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
cześć, zaciekawiły mnie twoje uszytki, pokaż fotki ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Zdjęcia mam tylko ciuszków "w akcji"...szczegółów nie widać (i to chyba lepiej
![]() ![]() |
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
witaj ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Cześć ![]() ciekawa jestem Twoich uszytkow ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Cześć!
Koniecznie pokaż nam swoje dzieła ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Dziękuję za miłe przywitanie...niezbyt wyraźne fotki już wrzuciłam we właściwym miejscu
![]() Dzisiaj chciałam ambitnie wrzucić mój właśnie szyty drobiazg...ale okazało się, że zachwalana przez właścicielkę maszyna (pożyczyłam od koleżanki) to bubel jakich mało...nawet ma ściegi elastyczne...tylko cienkiej dzianiny wogóle nie łapie... Za to próbki tych ściegów wyglądają rewelacyjnie...na płótnie ![]() Czyli czekam cierpliwie na mojego nowego brzydala... |
|
Stara Gwardia
|
|
cześć ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.