Stały Bywalec
![]() |
|
Dzień Dobry!
Zobowiązałam się uszyć torbę na pudełko, niby nic wielkiego ale ciągle nie mogę się zdecydować jaką ma mieć formę ![]() Problemem jest to że pudełko ma mniejszą podstawę; długość boków podstawy to 18 i 23 a na górze to już 23 i 27, wysokość 16 cm. Wydaję mi się że torba również powinna mieć mniejszą podstawę żeby trzymała kształt? Dodatkowo właścicielka pudełka układa na nim jeszcze jakieś drobiazgi na wysokość ok 10 cm a torba ma być zamykana. Jeżeli przychodzi Wam coś do głowy podpowiedzcie mi proszę ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Zrób formę z papieru i sprawdź wymiary z pudełkiem, i na tej podstawie uszyj torbę ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Tak zrobię.
Dziękuję ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Milaczek to zdolna bestia, więc pewnie "coś" wymyśli
![]() Ale ja to i tak nie miałabym pojęcia jak to praktycznie powinno być zrobię,tym bardziej, że ma to być zamykane ![]() Może ktoś mógłby wytłumaczyć bardziej łopatologicznie. |
|
Stara Gwardia
|
|
Hejo
Z rysunkiem u mnie nie najlepiej, ale... Ja zrobiłabym to tak, np. z filcu zielonego , szwy na zewnątrz. W miejscu przeryewanej linii przyszyłabym wstawkę z zamkiem, co pozwoliłoby na komfortowe umieszczanie rzeczy na pudełku. No i jak? Może być? ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Dzięki Mrowa
![]() Bardzo dziękuję Yola, bardzo podoba mi się Twój pomysł taki prosty i rozwiązuje problem estetyki uszu ![]() Pozdrawiam |
|
Świeżynek
![]() |
|
Teraz to nawet ja wiem jak to ugryźć
![]() Bardzo dziękuję. |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.