25 stron: « < 19 20 21 22 23 24 25
Stara Gwardia
![]() |
|
Przepiękne zwłaszcza te sukienki. Ostatnio mam fazę zauroczenia takimi dopasowanymi sukienkami. A te muszą wyglądać i seksownie i z klasą... Cudne!
Tak, wracaj do szycia! (moja teoria jest taka, że za dużo tych duperelków szyłaś i Ci się odechciało - mi się zawsze przy drobnostkach odechciewa) ________________________________________________________
http://magdiczka.blogspot.com - moje zmagania z blogowaniem i szyciem ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Fartuchy, lalki i niebieska sukienka bardzo, ale to bardzo mi się podobają. ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
SUPER!Najbardziej podoba mi się torba-którą tak okropnie się szyło...nawet teflon sobie nie radził...Ty sobie poradziłaś brawo!Sukienka czerwona piękna.3 miesiące to stanowczo za długo!!!!
|
|
Stara Gwardia
|
|
Hej Niewiasty,
po przeczytaniu tulu pochwal, nie pozostaje mi juz nic innego jak przeprosic sie z moja maszyna ![]() za wszystkie mile i budujace slowa oczywiscie serdecznie Wam dziekuje! ![]() A przy okazji chcialam pochwalic sie moim zdolnym synem(lat 15), ktory(jak widac na zalaczonym obrazku) na zajeciach praktycznych uszyl sobie bluze(ktora bardzo czesto i z duma nosi), bylam naprawde zaskoczona wykonaniem, wykonczeniem jak i samym efektem koncowym bo naprawde zrobil to po mistrzowsku ![]() pozdrawiam serdecznie Masza --- Ostatnio edytowane 2017-03-18 12:32:00 przez Masza --- |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
SYN ZDOLNOŚCI ODZIEDZICZYŁ PO MAMUSI!Brawo!!!!Podglądał pracę Mamy od małego a teraz są efekty!
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
O kurcze, gratulacje dla syna!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
![]() ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Ojej jakie to wszystko śliczne, proste a zarazem eleganckie - w 100% w moim stylu! Normalnie gdyby Ci się coś znudziło to śmiało wal do mnie, chętnie przygarnę ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Zdolny syn
![]() |
25 stron: « < 19 20 21 22 23 24 25
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.