25 stron: « < 17 18 19 20 21 22 23 > »
Krawiec-Filozof
![]() |
|
Ależ Ty masz...
Rękę? Dryg? Talent? Dar? Oko? No nie wiem co jeszcze... ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Stara Gwardia
|
|
Dziekuje Wam wszystkim i kazdemu z osobna za mile slowa a co za tym idzie duza dawke motywacji do dalszego dzialamia
![]() Daaaaawno nic nie pokazywalam co nie znaczy, ze w tym czasie nic nie powstalo ![]() Na fotkach zamieszczona jest czesc moich wytworw bo nie wszystkie chcialo mi sie fotografowac i "obrabiac" ![]() Mam nadzieje ,ze przypadna Wam do gustu....a jesli kogos beda interesowaly wykroje prosze smialo pytac z checia podziele sie ich zrodlem pochodzenia ![]() pozdrawiam serdecznie Wasza Masza |
|
Stara Gwardia
|
|
...i jeszcze ten sam wykroj w 2 wariacjach tkaninowych
![]() |
|
Zaaklimatyzowany
|
|
Super sukienki,bardzo mi się podoba.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo ładne sukienki, moje ulubione fasony!
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Świetne uszytki ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
F ![]() ________________________________________________________
"W żadnym wieku nie powinieneś się wstydzić tego, czego nie wiesz, ponieważ zamiłowanie do nauk i zajmowanie się nimi nie ogranicza się do czasów szkolnych, lecz kończy się z życiem." (Szymon Marycki,1551) |
|
Stara Gwardia
|
|
Masza, wszystko fajne i takie, że chce się założyć i nosić. ![]() Ale czy musisz tak hurtem? Oszczędź ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Dziekuje Wam serdecznie
![]() @Yola no jakos tak sie zlozylo ,ze ostatnio jakis demon szyciowy mnie opetal i mie moge mu sie oprzec ![]() a w niedziele znow mnie nawiedzil i takie "cus" wyskoczylo spod maszynowej igly ![]() pozdrawiam serdecznie Masza |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
jaka słodka ta sukienka ![]() ________________________________________________________
www.facebook.com/natabo.retro.design/ |
25 stron: « < 17 18 19 20 21 22 23 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.