25 stron: « < 14 15 16 17 18 19 20 > »
Pogromca spamerów
![]() |
|
fajowa ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Piękna torba, bardzo mi się podoba ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
A to jakaś cerata? Ale piękny wzór ma, taki wiosenny - w sam raz na zimę
![]() ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Śliczna! Ten ptaszek w klatce trochę jak sikorka wygląda ![]() ________________________________________________________
|
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
Właśnie mnie też tknęło, że to raczej sikorka, choć obrazek przywodzi na myśl (smutną poniekąd) bajkę Krasickiego o starym i młodym czyżyku... ![]() Ale z tą ceratką to faktycznie musiałaś mieć jazdę! ![]() ![]() ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jak ja uwielbiam torby! A ta jest cudna, rzeczywiście idealna na zimę ze swoimi żywymi kolorami. Jak tylko skończę prezent bożonarodzeniowy dla teściów, to może też sobie coś podobnego sprawię (już słyszę mojego męża "kolejna torba?! ciekawe po co ci to") ________________________________________________________
http://magdiczka.blogspot.com - moje zmagania z blogowaniem i szyciem ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
hej,
dziekuje slicznie za mile slowa... ![]() Co do materialu z ktorego jest torba to jest to bawelna powlekana czyms w rodzaju ceratowej "gumy" a ptaszek to taki ni to dzienciol ni jaskolka....no cos jak sikorka ![]() ![]() A dzisiaj z radosci zostania ciocia, wydziergalam takie malutkie balerinki dla mojej, przed kilkoma godzinami urodzonej, siostrzenicy ![]() pozdrawiam Masza --- Ostatnio edytowane 2013-10-05 18:46:46 przez Masza --- |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Torba świetna ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
ale słodkie kapcioszki ![]() ________________________________________________________
www.facebook.com/natabo.retro.design/ |
|
Stara Gwardia
|
|
Jakie piękniste buciki ![]() ![]() ________________________________________________________
|
25 stron: « < 14 15 16 17 18 19 20 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.