Wersja do druku

25 stron: « < 12 13 14 15 16 17 18 > »

Stara Gwardia
Bardzo ładna spódniczka :)
Stara Gwardia
Bardzo lubię materiały w kwiaty. Podobają mi się takie kwiatowe ciuchy :)
Domyślam się, że ten żółty trykocik ma służyć jako kolor sygnałowy? Gdyby rodzina zechciała Cię odnaleźć w trybie nagłym? :D
Zazdroszczę Ci tego ogrodu i już zaczynam rozumieć, skąd masz takie "kwietne" pomysły na szycie...:)

Zbych
https://www.facebook.com/Zibiasz
Stara Gwardia
Barwy maskujące do Twojego ogrodu?:) Bo na zdjęciu się wtapia w tło świetnie!
Domyślam się, że ten żółty trykocik ma służyć jako kolor sygnałowy? Gdyby rodzina zechciała Cię odnaleźć w trybie nagłym? :D
Zazdroszczę Ci tego ogrodu i już zaczynam rozumieć, skąd masz takie "kwietne" pomysły na szycie...:)

Zbych
hehehe!masz racje Zbychu kupilam sobie choc jeden odbdlaskowy trykocik co bym sie w gaszczach ogrodu mego nie zagubila(tak w razie jak panicze glod okropny poczuja i mnie szukac chciec beda:D) i prosze nie zazdrosc bo ogrod to naprawde wiele pracy no chyba ,ze lubisz takowa a ogrodu nie masz to zatrudnie Cie na etat osobistego ogrodnika:okok:

pozdrawiam Masza

--- Ostatnio edytowane 2013-07-02 20:21:41 przez Masza ---
Stara Gwardia
a ja Ci zazdroszczę tych materiałów kwiecistych. Ja jakoś nie umiem sobie kupić nic w kwiaty, bo jak tkanina jest w belce, to jakoś nie potrafię sobie wyobrazić, jak będzie w postaci sukienki lub spódnicy wyglądała, nawet przykładając i owijając się ta tkaniną...w wyniku czego już od trzech miesięcy szukam idealnego materiału w kwiaty...
cudowna jest ta kwiecista spódnica - świetne kolory - aż chciałoby się taką nosić
Krawiec-Filozof
i prosze nie zazdrosc bo ogrod to naprawde wiele pracy no chyba ,ze lubisz takowa a ogrodu nie masz to zatrudnie Cie na etat osobistego ogrodnika:okok:

Ano, nie mam ogrodu... mieszkam w bloku...
Poza tym pracuję od 25 lat w takiej wariackiej branży, że nawet działki nie mógłbym mieć, bo nie miałbym głowy do tego...
Właśnie tej roboty Ci zazdroszczę, żeby o jakiejś porze posiać, a potem patrzeć, jak wzrasta.
A ja nawykłem bardziej do codziennego "pożaru w burdelu" i szybkiego reagowania, ciągłego ratowania sytuacji i zmian planu działania, niżeli takiego planowego, spokojnego uprawiania ogrodu... Już bym chyba nie umiał, po tylu latach w reklamie. Czasem udaje mi się wyrwać i pomóc komuś z rodziny na działce, ale to tak z doskoku i się nie liczy właściwie. Frajda jest zaledwie chwilowa.
A chciałbym! Oj, jakże bym chciał! I ogród tyle mówi o ogrodniku, że można go pisać, jak księgę nieomal!
Pozostaje mi tylko zazdrościć i podziwiać:) Ale bez dotykania łapskami, żeby nie popsuć piękna:)
Kiedyś miałem więcej czasu, a może byłem trochę mniej "zdemolowany" przez branżę i zajmowałem się ikebaną, stąd znam się troszkę na roślinach i potrafię w nich dostrzec każdą zaletę. Ale i tym trzeba się zajmować stale, a nie z doskoku. Nawet moją mandarynkę w donicy ususzyłem po paru latach czułego zapylania pędzelkiem...:)
Może kiedyś, na emeryturze... Choć na emeryturę mam już tyle planów, że ho ho! :D

Ech, znowu się rozmarzyłem... Tak na mnie działa to forum:tak:
Dzięki Wam wszystkim, że mnie tak ulepszacie! :kwiatek:

Zbych
https://www.facebook.com/Zibiasz
Stara Gwardia
Masza - śliczna spódnica :) Mi też się marzy taka z półkoła, ale nie wiem czy mi pasuje :(
Stara Gwardia
Spódnica "must have" :oklasky:
Mam nadzieję,że daleko mieszkasz i nie będziesz mnie ścigać, bo zaraz idę po materiał :D

mam nadzieje ,ze wakacje uplynely Wam sympatycznie i tworczo ,bo mnie pod znakiem przymusowej abstynencji od maszyny :)
Co prawda ten twor na fotkach powstal juz co najmniej rok temu ,ale jak to czasem bywa musial nabrac "mocy prawnej" ,aby zostal zakonczony:oczko:
O.K. twor zostal zakonczony ,ale moje pytanie brzmi czy w czyms takim mozna pokazac sie miedzy ludzmi??
Licze na wasza obiektywna krytyke a tymczasem ide konczyc szablon na bluze :)

pozdrawiam serdecznie Masza

Załączone obrazy

Obrazy zostały zmienione. Kliknij przycisk 'Opublikuj' aby zapisać te zmiany!

25 stron: « < 12 13 14 15 16 17 18 > »

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.