| Stara Gwardia
  |  | 
| Bardzo fajne rzeczy    | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Dziękuję dziewczyny za miłe słowa    ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Super. Wszystko tak pięknie uszyte      ________________________________________________________ | |
| Stały Bywalec
 |  | 
| Tą torebkę projektowałaś sama, bo jest fantastyczna? Ja bym chciała taką na urodziny :P --- Ostatnio edytowane 2013-03-17 11:47:09 przez Agnieszka --- ________________________________________________________ Moda w praktyce - senczyna.com | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Bierz się i szyj    Ja też musiałam sobie na imieniny sama prezent uszyc  --- Ostatnio edytowane 2013-03-18 23:03:45 przez Impressivo --- ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| O jaka fajna ta torebeczka   spodnie też super ,przydały by mi się takie. | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Żaden problem, wykroje są u mnie (adres w stopce)   ________________________________________________________ | |
| Świeżynek
  |  | 
| Też mi się bardzo podoba torebka. Tego nigdy za dużo w szafie  | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Wersja próbna sukienki na imprezę    Manekin (mocno już zużyty...) jest szczuplejszy ode mnie o jeden rozmiar, ale za to biust ma większy...sukienka nie układa się na nim najlepiej, ale efekt na mnie jest na tyle zadowalający, że zabieram się za krojenie z konkretnego materiału   --- Ostatnio edytowane 2013-05-04 15:52:58 przez Impressivo --- ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
 |  | 
| no no, szykuje się całkiem fajna kiecka   ________________________________________________________ | 
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.

acebook
acebook