Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo fajne rzeczy
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziękuję dziewczyny za miłe słowa ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Super. Wszystko tak pięknie uszyte ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
|
|
Tą torebkę projektowałaś sama, bo jest fantastyczna? Ja bym chciała taką na urodziny :P --- Ostatnio edytowane 2013-03-17 11:47:09 przez Agnieszka --- ________________________________________________________
Moda w praktyce - senczyna.com |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bierz się i szyj ![]() Ja też musiałam sobie na imieniny sama prezent uszyc ![]() --- Ostatnio edytowane 2013-03-18 23:03:45 przez Impressivo --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
O jaka fajna ta torebeczka
![]() spodnie też super ,przydały by mi się takie. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Żaden problem, wykroje są u mnie (adres w stopce) ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Też mi się bardzo podoba torebka. Tego nigdy za dużo w szafie
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wersja próbna sukienki na imprezę ![]() Manekin (mocno już zużyty...) jest szczuplejszy ode mnie o jeden rozmiar, ale za to biust ma większy...sukienka nie układa się na nim najlepiej, ale efekt na mnie jest na tyle zadowalający, że zabieram się za krojenie z konkretnego materiału ![]() --- Ostatnio edytowane 2013-05-04 15:52:58 przez Impressivo --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
no no, szykuje się całkiem fajna kiecka ![]() ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.