| Stara Gwardia
  |  | 
| Bluzka na wiosnę gotowa    ________________________________________________________ | |
| Pogromca spamerów
  |  | 
| jak zrobilas ten rekawek? ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Ten "ślimak" to rękaw. Wewnętrzny wymiar odpowiada długości, na jakiej chcesz go wszyć.  ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| A tu zbliżenie    ________________________________________________________ | |
| Administrator
  |  | 
| Lubię takie "motyle rękawki" - tak mi się kojarzą   Śliczna bluzeczka  ________________________________________________________ * eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria   rabat10  - z tym kodem zakupy tańsze o 10% * Susanna szyje - mój blog   | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Dziękuję    ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Bluzeczka wygląda pięknie i bardzo dziewczęco, dzięki tym rękawkom   Musi się ją przyjemnie nosić. ________________________________________________________ Mój blog: Yeshka Gone Wild | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| a gdzie fota w sukience   ?? i już bluzkę zmajstrowałaś...     ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Sukienka jeszcze czeka na poprawki kosmetyczne. Do imprezy zdążę i wtedy się pokażę    Polla, musimy się spotkać...bo wiesz, to serducho  ________________________________________________________ | |
| Mistrzyni Krawiectwa
  |  | 
| O jej,jaka ładna! | 
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.

acebook
acebook