Świeżynek
![]() |
|
Prezentuje bloga mojej córki, będę wdzięczna za opinie. http://www.malainspiracja.blogspot.com/
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Prześliczne te twoje sukienki, w sierpniu spodziewam się upragnionej córeczki i właśnie ma mieć na imię Małgosia
![]() jeszcze raz gratuluję ślicznych sukienek i córeczki również ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Projekty są mojej córki, bardzo dziękuje za opinie w imieniu Natalii i Małgosi. Pozdrawiamy
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Projekty, tkaniny i wykonanie są zachwycające;
ceny są szokujące! ________________________________________________________
Mój blog o szyciu i rękodziele - zapraszam!
http://brummig.blox.pl/html |
|
Świeżynek
![]() |
|
Materiały i dodatki są sprowadzane z Niemiec i USA, córka stawia na jakość. Dziękuje za opinię.Pozdrawiam.
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Witam. Sukienki są cudowne i bardzo wyjątkowe. Nie zgodze się z tym że drogie. Mój synek zażyczył sobie worek na buty z takiej amerykanskiej tkaniny. Kupilam ja na allegro i zaplacilam prawie 50 zl!! ale mina dziecka bezcenna. Ehhh gdybym to ja miała taki talent. Jak uda mi się uszyć coś innego niż worek to się pochwalę a póki co będę podziwiać Wasze dzieła
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Sukieneczki faktycznie są bardzo ładne i oryginalne.
Co do ceny to uważam, że jest zbyt wygórowana. Jako, że również szyję dla dzieci to jestem w miarę na bierząco z ofertą sklepów z tkaninami i uważam, że można w Polsce dostać równie piękne tkaniny za mniejszą cenę. Choć wymaga to czasu na przeglądanie ofert i wyłapywanie ciekawszych wzorów. Kolejna moja uwaga dotyczy połączenia 100% bawełny i poliestru. Czy prasowanie góry sukienki nie narazi falbanek na przypadkowe stopienie? Bawełna wymaga jednak dość wysokiej temperatury prasowania. Pozdrawiam ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
W amerykańskich fabrykach wychodzą całe kolekcje tkanin, dobrane wzorami, kolorami, dlatego ich zestawienie jest takie efektowne, będę wdzięczna za każdą opinie, pozdrawiam.
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Dokładnie jest tak jak mówi ewaaa. Bardzo regularnie śledzę produkty polskich firm, ale nigdzie nie widziałam takiej gamy wzorów i kolorów jak w fabryce Michaela Millera czy Roberta Kaufmana. Piękne wzornictwo, świetna jakość i trwałość, no i wysoka cena. Ale coś za coś. Do tego są wypuszczane kolekcje extra, np. z okazji Świąt i można stworzyć coś wyjątkowego. No i tasiemki, guziki!! Wystarczy mieć wyobraźnię i talent
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
bardzo ładne sukieneczki, materiały znam ale typowo patchworkowo co nie zmienia faktu że uwielbiam kaufmana millera mode i cała resztę co do ceny to uważam, że co dla jednych jest drogie dla innych jest tanie...w tym wypadku i tak podaż i popyt wszystko zweryfikują
życzę powodzenia i czekam na inne projekty ![]() ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.