Stara Gwardia
![]() |
|
pokaż się nam w nowej sukience, prosimy!
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
właśnie - pokaż jak uszyjesz ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Wojtku dziękuję za rady , ale możesz coś bliżej doradzić odnośnie tkaniny , chodzi mi konkretnie , czy może to być gruba satyna,czy gruby atłas (chociaż one się świecą), czy coś innego i czy ma być z laykrą , żebym wiedziała za czym patrzeć ,według wykroju z Burdy ta sukienka ma być uszyta z tkanin jedwabnych , ale to cienka tkanina , z góry dziękuję ________________________________________________________
Każde serce ma ciemne zakątki,gdzie są boleści,głupstwa i szczęścia pamiątki.
Adam Mickiewicz |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
już niedługo pochwalę się sukienką , ale robię rękawki z modelu 119 , a reszta z modelu 120 ________________________________________________________
Adam Mickiewicz |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ta sukienka jest urokliwa i pokazuje największy chyba atut kobiecy! Mam nadzieję że zobaczymy tę sukienkę na Tobie ![]() ________________________________________________________
stefcia.pl
www.facebook.com/RobotkiStefci mlecznepodroze.pl |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Sukienka sylwestrowa gotowa ![]() ________________________________________________________
Adam Mickiewicz |
|
Administrator
![]() |
|
Kochana ten fason jest stworzony dla Ciebie!! Super podkreśla to co ma podkreślać a maskuje to co ma maskować!! Wyglądasz rewelacyjnie!! Pięknie uszyta kreacja ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
superaśna i apetyczna.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo ponętna.
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Serdecznie dziękuję za tak miłe słowa. ![]() ________________________________________________________
Adam Mickiewicz |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.