Świeżynek
![]() |
|
Jak zwykle wszystko robię od końca
![]() ![]() Jestem nowicjuszką w kwestiach szycia. Kiedyś próbowałam uszyć jakąś torbę, skrócić spodnie, ale efekt był opłakany, a i Mama niezbyt zadowolona (to na jej maszynie eksperymentowałam...). 2 miesiące temu coś mnie natchnęło i kupiłam sobie starego Singera 99k. Do współczesnych urządzeń podchodzę z dystansem, choć czasem żałuję, bo może i szybciej się psują, i samemu nie można ich raczej naprawić, ale za to nie mam problemu np z akcesoriami ![]() Tak czy inaczej postanowiłam zacząć od drobnych napraw odzieży kwalifikującej się do wyrzucenia - jak coś pójdzie nie tak, przynajmniej nie będzie szkoda. Oczywiście, pomimo moich wcześniejszych porażek , wydawało mi się, że w szyciu nie ma nic trudnego ![]() ![]() Szukając porad w internecie najczęściej odwiedzałam to forum więc postanowiłam dołączyć do szacownego grona ![]() Mam nadzieję, iż po jakimś czasie będę mogła udzielić jakiejś pomocy, choć na początku spodziewajcie się ode mnie raczej głupich pytań ![]() Witam jeszcze raz i pozdrawiam wszystkich Latea |
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
witaj ![]() nie ma głupich pytań ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
cześć ![]() ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.