Świeżynek
![]() |
|
więc tak tutaj dzielimy się wykrojami albo prosimy o wykroję i tak dalej chyba rozumniecie
trzeba sobie pomagać pozdrawiam ![]() --- Ostatnio edytowane 2013-03-28 14:12:28 przez Susanna --- Wiadomość skomentowana przez
Susanna
:
Ten wątek został przeniesiony z kategorii NASZE DZIEŁA. |
|
Administrator
![]() |
|
Nie bardzo rozumiem jak chcesz się dzielić wykrojami?! ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
po prostu masz wykrój wstawiasz
![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
A ty nie wiesz, że to nie tak działa? Tzn. szycie? Że nikt nie przechowuje wykrojów w formie plików? Owszem, są strony, z których wykroje można ściągnąć, ale są ogólnodostępne i - co tu dużo mówić - polskojęzyczne są tylko dwie? Jedną - jak widzę - znasz...
Wykroje - te w czasopismach - są w formacie 1:1 i wysyłka ich dla kogoś oznacza żmudną pracę dzielenia arkusza na kawałki, skanowania pilnując, czy wszystko się zgadza, i której raczej mało kto się podejmie. W każdym razie - na pewno nie jest warta ceny czasopisma, które można sobie kupić, a które oprócz tego jednego modelu zawiera kilkanaście innych. Ania --- Ostatnio edytowane 2013-03-28 12:43:40 przez czeremcha --- ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Administrator
![]() |
|
Heh zastanawiałam się jak mam wstawić wykrój z Burdy ![]() Poza tym Burda chyba nie zezwala na kopiowanie i rozpowszechniane wykrojów. Tak samo jak wszystkie inne czasopisma czy kwartalniki. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
hej,
tez nie wiem na jakiej zasadzie mialoby to funkcjonowac??? chodzi ci o linki do stron na ktorych sa darmowe pliki do pobrania??czy jak?? w kazdym razie PROSZE niech ktos (wy)edytuje tytul pytania bo mnie strasznie ten blad ortograficzny w oczy "bodzie" ![]() pozdrawiam serdecznie Masza! |
|
Administrator
![]() |
|
To YNO może zrobić jedna osoba ![]() ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
|
|
![]() to Szefowa nie ma na stronie nikogo do pomocy?? myslalam ,ze moze jacys administratorzy sa w razie co ![]() buzka! |
|
Administrator
![]() |
|
Nie ma ![]() ![]() ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
![]() ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.