Stara Gwardia
|
|
Kochani forumowicze z okazji Świat Wielkanocnych ślę wszystkim spokoju radości oraz obfitości łask Wesołego Alleluja ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Ja również przyłączam się do życzeń. ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
wszystkiego dobrego i weny po świątecznym leniuchowaniu :* ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Po jakim leniuchowaniu? Ja własnie w czasie Świąt szyje sukienkę ![]() Dziewczyny i chłopaki, życzyłabym Wam mokrego dyngusa...ale nie przy tej "wiosennej" pogodzie ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wszystkim życzę Wesołych Świąt ![]() ![]() Impressivo jaką sukienkę? torebki szyj ;p ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Wesołych Świąt wszystkim i smacznego jajka!
Dyngus - faktycznie, w tym roku chyba lepiej mokrego nie życzyć... Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Smacznego jajeczka i mokrego Dyngusa choć tylko cit mokrego by się nie przeziębić:] i spokoju:] ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wszystkiego co najlepsze, zdrowia i miłości wokół dla wszystkich Was i waszych rodzin.
A jeśli chodzi o dyngusa to u mnie tradycyjnie hop! do wanny! mąż żonę wrzuca. W Warszawie szykują bitwę na śnieżki, kule się robią od tygodnia. Taką zmrożoną to mozna niezłe kuku zrobić. Alleluja! ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Niech Wam jajeczko dobrze smakuje,
bogaty zajączek uśmiechem czaruje. Mały kurczaczek spełni marzenia, wiary, radości, miłości, spełnienia. Agnieszka |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Wszystkiego najlepszego, trochę przewrotnie ale nie mogliśmy się oprzeć ![]() ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.