Stara Gwardia
![]() |
|
Bo my tutaj robimy burzę mózgów
![]() Czasami nawet się nie pomyśli o jakimś łatwym rozwiązaniu problemu.. a potem ciach - wątek na forum - i od razu się pomysłów kilka uzbiera ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
No właśnie o coś takie mi chodziło Czeremcha
![]() Arleta zrobię 3 cm luzu ![]() Może źle do tego podeszłam ale siostra mi tak wymiary napisała. Chodziło jej o to żeby mi podać ile ma ta góra miec bo na wstępnie miała byc sukieneczka z prosta góra a dopiero potem ja stwierdziłam żeby był przód troszkę wyższy. terminologi ja jeszcze nie znam jakos dobrze. Wogule to marzy mi sie zebym sama umiała zrobić konstrukcje dla modeli dziecięcych ale gdzie sie tego nauczyć. |
|
Stara Gwardia
|
|
Cześć, mnie się wydaję, że można zrobić sukienkę z podwyższonym przodem, a żeby uniknąć za dużego luzu, można wszyć gumeczki po bokach (pod paszkami). ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Madaleno - do takiej sukieneczki to nie trzeba konstrukcji ![]() ![]() Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Świeżynek
![]() |
|
Własnie nie jedna jest wysoka i przy sobie a druga chudzinka ma 5 latek i 104 cm wzrostu.
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Udłało mi sie skończyć sukieneczki i oto efekt. dodałam 4 cm luzu.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Śliczna!!!!
![]() Wyszła rewelacyjnie! |
|
Administrator
![]() |
|
Francja-elegancja ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Świeżynek
|
|
Przepiękna!!!!
![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Dziękuje za miłe słowa
![]() Ważne ze sie udało i mała dama jest zadowolona . Teraz kolej na garniturek dla syna bo na weselu bedzie sie czuł nieswoje przy wystrojonych księżniczkach. Ale mam problem, gdzie ja znajdę wykrój na taką mała marynarkę na 104. Może ktoś mi podpowie ;-( Spodnie i kamizelkę jakos uszyję ale marynarki to raczej nie dam rady bez wykroju |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.