Stara Gwardia
![]() |
|
Juz chwilke jestem ale wciaz sie nieprzywitalam , wiec WITAM i goraco pozdrawiam wszystkich Forumjowiczow ![]() Witam jestem Monika, i szyciem zarazila mnie moja ukochana babcia . Niestety gdy mialam 13 lat moja babcia mlodo zmarla a ja odsunelam sie od szycia. Teraz jako dorosla kobieta przez chwile znow mieszkam w Polsce i mam duuuzo czasu wiec postanowilam znow kontynuowac moje hobby i oto jestem ![]() Od miesiaca mam nowa maszyne i juz z nia walcze ![]() ![]() Bede sie tutaj pokazywac bardzo czesto ![]() Pozdrawiam wszystkich szyjacych oraz Handmade'owcow ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
witaj ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Witaj Monika! Wspaniale że wracasz do szycia i wspaniale ze to babcia zaszczepiła w Tobie tę pasję ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
cześć ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziekuje za bardzo serdeczne powitanie ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Witaj ![]() ![]() ________________________________________________________
Mowa szczera trwa wiecznie,
lecz fałszywa tylko chwilę. -Salomon- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
ou jeah wreszcie kupilam moj pierwszy numer Burdy ![]() I co teraz ??? ![]() Bede znow czesto pytac moich kochanych Forumowiczow ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
WItaj
![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Cześć!
A więc otwierasz Burdę, przeglądając strona po stronie znajdujesz rzecz tj. część garderoby z napisem obok "łatwe" ![]() ![]() To oczywiście żart, mam nadzieję że się nie gniewasz ![]() Pozdrawiam Agnieszka |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
![]() jasne ze sie nie gniewam a dziekuje za skazowki ![]() ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.