Świeżynek
![]() |
|
Serdecznie Was witam i od razu jestem zmuszona prosić o poradę
![]() z góry dziękuję za porady i pozdrawiam ciepło! |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Witaj Tusiu, fajny masz atavarek.
co do odp na niektóre z pytań: ja obstawiam Janome i Husqvarnę. Poczytaj wątki w temacie "moja maszyna" i pozostałe traktujące właśnie o nowych maszynach w różnych przedziałach cenowych - pomogą Ci podjąć decyzję właściwą. Ja sama mam do dyspozycji Łucznika 466, o którym pisałam. Marzę o nowej maszynie, którą nabędę, jak będę przy pieniądzach. Czy kurs pomocny? nie wiem, bo nie chodziłam... ja ćwiczyłam, ćwiczyłam, na żywioł, pytałam Ciocię (telefonicznie) i sąsiadki co i jak, przypominałam sobie jak moja, już ś.p. Babcia szyła na Singerze pedałowym... Na pewno Twoja Babcia może przeszkolić Cię z kroju (konstrukcje, jak np samemu rozrysować sobie rękaw, spodnie) i szycia, bo obsługi maszyny nauczysz się z instrukcji obsługi. powodzenia! --- Ostatnio edytowane 2010-12-06 00:04:37 przez pajesia --- |
|
Administrator
![]() |
|
Witaj!
Myślę że Pajesia napisała wszystko w temacie ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
dzięki za porady! kupiłam maszynę ze średniej półki ale wydaje się w porządku.. jak tylko znajdę w mieście hurtownie materiałów zaczynam próbować!
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.