Stara Gwardia
|
|
Nooo, niezłe, niezłe! ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Xanti, to był projekt który miał być wykonany z wszystkiego prócz tkaniny i papieru. Tylko do włożenia na jeden raz, więc nawet o wychodzeniu na ulicę nie ma mowy.
Dziękuję Wam bardzo, drogie Panie. Edyto - Cieszę się, że Ci się podoba! ________________________________________________________
Allure...
人は生まれ、人に生きて、人を亡くし、独りを知る。 愛は生まれ、愛と生きて、愛を無くし、愛に気付く。 |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Czy te groszki mogą kłamać ?chyba nie ,czy me serce mogą złamać ?chyba tak .SUUUper
|
|
Stara Gwardia
|
|
Mello podziwiam osoby które potrafią zaprojektować coś fajnego i nie ważne że na ulicę w tym się nie da wyjść
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja myślę, że koszulę można spokojnie założyć do legginsów, a nawet do rajstop, przewiazać paskiem albo sznureczkiem i tak wyjść na ulicę. A spódnica z kołem ,no,no szacun ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Marzenko - To słodkie, dziękuję.
Edyto - Twoje słowa są tak miłe, dziękuję Ci bardzo. Następną koszulę uszyję lepiej, bo ta niestety uszyta jest miernie. Monikowo - Dziękuję, bo okropnie się z nią męczyłam! Co do noszenia koszuli - byłoby świetnie, ale niestety z przodu jest zbyt krótka by nosić ją jako tunikę. Tak czy inaczej - ciekawy pomysł! ________________________________________________________
Allure...
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No ale zamiast legginsów można rurki przecież włożyć ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Do dżinsów- rurek możesz założyć nawet jeśli z przodu jest krótka. A do leginsów można założyć dłuższą koszulkę, a na to Twoją bluzkę, przewiązać sznurkiem, albo rogi bluzki zawiązać w pasie. KOlor jeśli dobrze widze to granat, a znów wracają marynarskie inspiracje. --- Ostatnio edytowane 2011-04-17 11:30:03 przez monikowo --- ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Mello, a może Ty robisz projekty kreacji Lady Gaga ? ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Skąd... Lady Gaga inspiruje mnie, owszem, ale nie wzoruję się na niej.
Monikowo - Bluzka jest czarna, choć światło jest kiepskie. Rurki by pasowały... To prawda. ________________________________________________________
Allure...
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.