Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Spódnicę w stylu lat 60 uszyłam w zeszłym roku, choć w obecnym stanie nie posiada aż tak długiego tiulu i sądzę, że przez to wygląda lepiej (Pomijając fakt, ze szyłam ją na wyższą koleżankę na której wyglądała o niebo lepiej niż na mnie). Pozbyłam się też błyskotek w tiulu, żeby można było chodzić w niej po ulicy.
Drugą rzeczą jest nieco ekstrawagancka koszula w której na co dzień wyjść nie można za to dobrze sprawdza się na halloween ![]() ________________________________________________________
Allure...
人は生まれ、人に生きて、人を亡くし、独りを知る。 愛は生まれ、愛と生きて、愛を無くし、愛に気付く。 |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Fajne Twoje dzieła. Bardzo pomysłowe i ekstrawaganckie. Podobają mi się.
|
|
Administrator
![]() |
|
Wow niezły odjazd! Widzę, że jesteś kreatywna. Też mi się wydaje, że z krótszym tiulem sukienka prezentuje się jeszcze lepiej ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Wow - niesamowite!!
|
|
Świeżynek
![]() |
|
a ja bym tam koszule zalozyla jest orginalna...
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Kreatywne pomysły warto wcielać z życie dla przyjemności i zabawy . ________________________________________________________
"Nadzieja ma skrzydła ,przysiada w duszy i śpiewa pieśń bez słów " |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Dziękuję Wam bardzo! Miłe opinie motywują do działania.
Zamieszczam coś jeszcze innego... To co prawda nie jest szyte maszynowo, ale z pewnością zalicza się pod temat. ________________________________________________________
Allure...
人は生まれ、人に生きて、人を亡くし、独りを知る。 愛は生まれ、愛と生きて、愛を無くし、愛に気付く。 |
|
Stara Gwardia
|
|
No no, trzeba mieć odwagę, aby w czymś takim awangardowym wyjść na ulicę
![]() Jako projekt sam w sobie - podoba mi się i to bardzo!! |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Dobre...
Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
|
|
Podobają mi się te twoje dzieła bardzo odważne i pomysłowe,musiałaś się sporo napracować ale efekt zarąbisty
![]() ![]() ![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.