| Administrator
  |  | 
|   Tak tak drodzy Państwo - dziś mija PIERWSZY ROK FORUM   Z tej okazji chciałabym WAM serdecznie podziękować za to, że jesteście! Dziękuję za aktywność, za ciekawe rozmowy, za nowe tematy, za piękne zdjęcia, za pasję z jaką tworzycie ciuszki i dodatki. Cieszę się, że fachowcy tak chętnie pomagają mniej doświadczonym i że dzielą się swoją wiedzą. Mam nadzieję, że forum nadal będzie się rozwijać i zmierzać we wcześniej wytyczonym kierunku. Wirtualnie ślę Wszystkim buziaki i dzielę się tym pysznym torcikiem     ________________________________________________________ * eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria   rabat10  - z tym kodem zakupy tańsze o 10% * Susanna szyje - mój blog   | |
| Stały Bywalec
  |  | 
| Idzie misio, idzie słonik
 idzie lalka no i konik wszyscy razem z balonami z najlepszymi życzeniami i się kłania słonik,miś, bo ktoś ROCZEK skończył dziś... POZDRAWIAM WSZYSTKICH FORUMOWICZÓW Ania ________________________________________________________ Każde serce ma ciemne zakątki,gdzie są boleści,głupstwa i szczęścia pamiątki.
 Adam Mickiewicz | |
| Stały Bywalec
  |  | 
| Wszystkiego najlepszego !!!
 Ciekawych informacji, pożytecznych dyskusji i inspirujących dzieł użytkowników życzę na kolejne lata. Susanna podziękowania dla Ciebie, że tak świetnie tym administrujesz  | |
| Stara Gwardia
 |  | 
| Mniam... torcik pychota!!
 oby załamywał się pod świeczkami na kolejne rocznice!!! | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| gratulacje nam wszystkim, ależ ten czas zleciał   mmmm pyszny ten mój kawałek tortu  przekładany bitą śmietaną ze świeżymi malinami, polany gorzką czekoladą  pyszne | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Życzę wszystkim wielu ciekawych pomysłów oraz realizacji wszystkich marzeń,nie tylko tych krawieckich.      | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA WSZYSTKICH!!!!!!!!!!!!!!!!!!    | |
| Administrator
  |  | 
| Administracja forum jak i tajemniczy programista serdecznie dziękują za życzenia i piękny wierszyk    Oby tak dalej  ________________________________________________________ * eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria   rabat10  - z tym kodem zakupy tańsze o 10% * Susanna szyje - mój blog   | |
| Stały Bywalec
  |  | 
| Ja również przyłączam sie do życzeń   | |
| Zaaklimatyzowany
 |  | 
| Życzę wszystkim forumowiczom żeby każdy kolejny rok mijał w tak wspaniałej atmosferze oraz żeby z każdym rokiem przybywało nas coraz więcej   Pozdrawiam ________________________________________________________ | 
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.

acebook
acebook