Wersja do druku

Świeżynek
Witam,

Nazywam się Piotr, jestem nowy na tym forum jednak głęboko wierzę, że dobrze trafiłem za namową moich znajomych :)
Poszukuję krawcowej/krawca, który podejmie się w pierwszym kroku weryfikacji mojego projektu spodni typu "bojówki" (nie posiadam wykroju, a jedynie szkice i planowane rozwiązania), a następnie uszyje według tegoż projektu pierwszy egzemplarz (prototyp) takich spodni.

Materiał jaki planuję wykorzystać to wysokiej jakości połączenie bawełny z nylonem (NYCO 50/50 Ripstop), stosowany do produkcji tego typu spodni przez profesjonalne firmy amerykańskie dla służb mundurowych. Posiadam bardzo dobry kontakt z producentem tego materiału, zatem na chwilę obecną można uznać, że może on być dostępny od ręki.

Docelowo przedsięwzięcie, które rozpoczynam ma na celu dostarczanie spodni dla co najmniej kilku zespołów miłośników gier terenowych z całej Polski, zatem przy udanym zakończeniu tego projektu będę liczył na współpracę przy realizacji kolejnych zamówień.

Osoby, które są zainteresowane współpracą, proszę o kontakt na adres: [email protected]
Warunki finansowe oraz resztę szczegółów chciałbym ustalić już na bezpośrednio.

Piotr
Stara Gwardia
[email protected]
Czekam na szczegóły

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.