Świeżynek
![]() |
|
Witam Wszystkich
![]() odwiedzam forum już jakiś czas ale tylko jako gość, zdecydowałam się jednak zarejestrować. Jestem początkująca jeżeli chodzi o krawiectwo. Moje szycie narazie ogranicza się do drobnych poprawek ale apetyt rośnie w miarę jedzenia. Uwielbiam też fotografię.Swoję wytwory prezentuje też na blogu i tutaj możecie zobaczyć efekty. Zapraszam do komentowania, podpowiadania, konstruktywnej krytyki http://pifpafffff.blogspot.com/ Pozdrawiam gorąco Anna |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Witaj Anno!!!Widziałam twoje prace i nie powiedziałabym,że jesteś początkująca...przyznaj się!!!
|
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Witaj Anno,
zdjęcia robisz artystycznie, widać Twój talent. Szycie daje równiez takie mozliwości, więc życze powodzenia.. |
|
Świeżynek
![]() |
|
@Trinnyaz sie zaczerwienilam ....poczatkujaca ze mnie jest swiezynka ....ale milo mi
@ Wojtek bardzo dziekuje, tego sobie tez zycze bo jeszcze dluga droga przedemna pozdrawiam i dziekuje za mile slowa ps. sorrki za brak polskich znakow |
|
Administrator
![]() |
|
Prowadzisz bardzo ciekawego bloga (choć trudno zapamiętać adres ![]() Szyjesz naprawdę dobrze, do tego ciekawe zdjęcia - podoba mi się ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
@ Susanna dziekuje za mile slowa
![]() ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Witaj ![]() ________________________________________________________
"Nadzieja ma skrzydła ,przysiada w duszy i śpiewa pieśń bez słów " |