Wersja do druku

51 stron: « < 18 19 20 21 22 23 24 > »

Stara Gwardia
Sukienki bardzo ładne zwłaszcza ta wmotyle:) ale tuniki to rewelacja, tak jak zauważyła to Sus, nigdy ich w szafie za wiele, a raczej zawsze za mało:beczy:
Stara Gwardia
W tunice rękawek jest doszywany, taki leciutko "bufkowaty".

W sumie to lubię sukienki, ale jakoś w nich rzadko chodzę :D

A skoro już o sukienkach mowa - bardzo prosta sukieneczka z podobnej dzianiny jak ta poprzednia różowa w motylki :) (jeszcze nie jest dokończona)

Załączone obrazy

Obrazy zostały zmienione. Kliknij przycisk 'Opublikuj' aby zapisać te zmiany!
Stara Gwardia
Znowu piękna sukienka śliczny materiał i ładne wykończenie :)
Administrator
Tunika ładniutka ale sukienki - i różowa i zielona - bomba!! Różowa ma genialny wzór i świetnie go wyeksponowałaś :)

* Susanna szyje - mój blog :)

Stara Gwardia
O, czyżby trend na forum? :D Koronka przy sukience? ;) Mnie ostatnio natchnęło, żeby wstawić sobie koronkę szeroką w bok sukienki zamiast fragmentu dzianiny ;)

Joasiu - piękne dzieło! Bardzo lubię takie kolory, więc Ci zazdroszczę. Gdzie kupiłaś materiał?
Stara Gwardia
Mufka, dzianinę kupiłam na allegro: http://allegro.pl/dzianina-szlak-motylki-i1737129012.html
Tylko uwaga na "wymagania" Pani sprzedającej, są dość specyficzne i zniechęcające, ale ja koniecznie chciałam kolorowe dzianiny. :D
Trochę inaczej je sobie wyobrażałam, i zielona i różowa przypominają mi trochę materiał na stroje kąpielowe, ale jednak sukienki wyszły fajne.

Stara Gwardia
Yyy... tej pani to ja podziękuję :/ Na szczęście i tak nie ma już tej zielonej dzianiny, więc nie kusi.
Stara Gwardia
No niestety, tylko większe zakupy :jezyk_oko:

No, a skoro kupiłam więcej materiału, to też starczyło mi różowego na kolejną prostą sukienkę taką samą jak ta zielona :D
Idealne na wakacje - chociaż raczej już nie w tym roku :beczy:

Załączone obrazy

Obrazy zostały zmienione. Kliknij przycisk 'Opublikuj' aby zapisać te zmiany!
Stara Gwardia
Sliczne są te Twoje sukienki Joasiu!

51 stron: « < 18 19 20 21 22 23 24 > »

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.