51 stron: « < 18 19 20 21 22 23 24 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Sukienki bardzo ładne zwłaszcza ta wmotyle
![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
W tunice rękawek jest doszywany, taki leciutko "bufkowaty".
W sumie to lubię sukienki, ale jakoś w nich rzadko chodzę ![]() A skoro już o sukienkach mowa - bardzo prosta sukieneczka z podobnej dzianiny jak ta poprzednia różowa w motylki ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Znowu piękna sukienka śliczny materiał i ładne wykończenie
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Tunika ładniutka ale sukienki - i różowa i zielona - bomba!! Różowa ma genialny wzór i świetnie go wyeksponowałaś ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
O, czyżby trend na forum?
![]() ![]() ![]() Joasiu - piękne dzieło! Bardzo lubię takie kolory, więc Ci zazdroszczę. Gdzie kupiłaś materiał? |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Mufka, dzianinę kupiłam na allegro: http://allegro.pl/dzianina-szlak-motylki-i1737129012.html
Tylko uwaga na "wymagania" Pani sprzedającej, są dość specyficzne i zniechęcające, ale ja koniecznie chciałam kolorowe dzianiny. ![]() Trochę inaczej je sobie wyobrażałam, i zielona i różowa przypominają mi trochę materiał na stroje kąpielowe, ale jednak sukienki wyszły fajne. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Yyy... tej pani to ja podziękuję :/ Na szczęście i tak nie ma już tej zielonej dzianiny, więc nie kusi.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No niestety, tylko większe zakupy
![]() No, a skoro kupiłam więcej materiału, to też starczyło mi różowego na kolejną prostą sukienkę taką samą jak ta zielona ![]() Idealne na wakacje - chociaż raczej już nie w tym roku ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Sliczne są te Twoje sukienki Joasiu! ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Śliczna sukieneczka żeby tylko lato wróciło
![]() |
51 stron: « < 18 19 20 21 22 23 24 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.