51 stron: « < 21 22 23 24 25 26 27 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Widzę, że spodobała Wam się nie tylko sukienka, ale też i Ziuta
![]() Ja już tak się przyzwyczaiłam, że to jest Ziuta, że nawet ostatnio w sklepie powiedziałam do męża "popatrz jaka ładna sukienka wisi na tamtej Ziucie" ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Mój manekin zwie się Hermenegilda ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ależ fajne imiona ![]() A mój nie ma imienia.... Czy możecie mi zaproponować jakieś fajne imionka do wyboru ![]() --- Ostatnio edytowane 2011-08-26 10:52:01 przez Kora --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Może Bartolomea?
Albo Gryzelda ![]() PS. Na wypadek gdybyście miały(li) tak na imię, lub znały(li) kogoś o takim imieniu - w żadnym wypadku nie jest moim zamiarem ubliżenie komukolwiek w jakikolwiek sposób ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Pierwszej "ochrzczonej" przeze mnie lalce dałam imię Petronela. Pamiętam, jakim to było szokiem dla mojej mamy. Pewnie wzięło się z jakiejś bajki...
Może manekina nazwiesz - w skrócie - Nelly? ![]() ![]() ![]() Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziękuję dziewczyny za podpowiedzi.
Tak,Nelly fajnie,krótko i dźwięcznie. Jaki duet tworzymy ???Kora i jej stara Nelly ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Ja zawsze mówię że mają np przestawić tą "małpę" więc jak ktoś mówi u mnie w domu o małpie to wiadomo że o manekina chodzi ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Idealna na wakacje ![]() ________________________________________________________
By stworzyć coś czego nie ma nikt, a wszyscy będą chcieli mieć.
www.madamedamier.pl |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
kreacja po prostu swietna! ________________________________________________________
|
51 stron: « < 21 22 23 24 25 26 27 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.